ATP
H κλήρωση του Στέφανου στο Open 13

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Getty Images / Ideal Image
tennisnews team Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 - 16:19

O Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στη Μασσαλία την ερχόμενη εβδομάδα, συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε διοργάνωση της ΑΤΡ ως υπερασπιστής του τίτλου. 

Ο Τσιτσιπάς θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του αυτή την εβδομάδα στο Open 13 της Μασσαλίας, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις του από τον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή ανάμεσα στους Mikael Ymer και Richard Gasquet.

Αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, ο 21χρονος Έλληνας τενίστας, που είναι στο Νο.2 του ταμπλό, έχει πιθανό αντίπαλο στα προημιτελικά τον Hubert Hurkacz, τον οποίο είχε κερδίσει πριν λίγες μέρες στο Ρότερνταμ.

Στα ημιτελικά διασταυρώνεται με τους Denis Shapovalov, Benoit Paire και Marin Cilic, που θα έχει μια πολύ δύσκολη πρεμιέρα απέναντι στον Filip Krajinovic, που τα πηγαίνει εξαιρετικά αυτή την εβδομάδα στο Ρότερνταμ.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό θα βρίσκεται ο Daniil Medvedev, που είναι στο Νο.1 του ταμπλό, αλλά και οι David Goffin, Karen Khachanov και Felix Auger-Aliassime. Ο Medvedev είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του τον ταλαντούχο Jannik Sinner.

Η κλήρωση του Τσιτσιπά:
1ος γύρος: bye
2ος γύρος: Mikael Ymer/Richard Gasquet
Προημιτελικά: Hubert Hurkacz/Vasek Pospisil
Ημιτελικά: Shapovalov/Cilic/Krajinovic/Paire
Τελικός: Medvedev/Khachanov/Goffin/Auger-Aliassime

Πιθανοί προημιτελικοί:
[1] Daniil Medvedev v Karen Khachanov [5]
[3] David Goffin v Felix Auger-Aliassime [7]
[6] Benoit Paire v Denis Shapovalov [4]
[8] Hubert Hurkacz v Stefanos Tsitsipas [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Open 13

Ο Στέφανος θα αγωνιστεί και στο διπλό του Open 13, μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο Τσιτσιπά. Στον 1ο γύρο, οι δυο Έλληνες παίκτες θα αντιμετωπίσουν τους Γερμανούς Kevin Krawietz και Andreas Mies, που βρίσκονται στο Νο.1 του ταμπλό.

Το ταμπλό του διπλού του Open 13

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots