ATP
Πλησίασαν την πρόκριση Στέφανος και Πέτρος

 
Πλησίασαν την πρόκριση Στέφανος και Πέτρος
Πλησίασαν την πρόκριση Στέφανος και Πέτρος
tennisnews team Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 - 19:30

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς έκαναν μια καλή προσπάθεια στο διπλό του Open 13, έστειλαν στο super tie-break την αναμέτρησή τους με τους κορυφαίους του ταμπλό, Kevin Krawietz και Andreas Mies, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή.

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς γνώρισαν την ήττα από τους Γερμανούς Krawietz και Mies, No.1 στο ταμπλό, με 6-4, 6-7 (5), 10-6, για τον 1ο γύρο του Open 13.

Πολύ καλό αγώνα έκαναν τα αδέρφια Τσιτσιπά, οι Krawietz και Mies όμως έκαναν το μοναδικό break στο κλειστό 1ο σετ, για να προηγηθούν με 4-3 και να το κατακτήσουν λίγο αργότερα με 6-4.

Στο 2ο σετ, το ελληνικό δίδυμο έκανε πρώτο break για να προηγηθεί με 4-2, αλλά οι Γερμανοί απάντησαν άμεσα και ισοφάρισαν σε 4-4. Στο tie-break o Στέφανος και ο Πέτρος κατάφεραν να κάνουν ένα πολύ σημαντικό mini-break και να φτάσουν πρώτοι σε set point, για να το αξιοποιήσουν και να κερδίσουν το σετ. 

Στο super tie-break οι Krawietz και Mies προηγήθηκαν με 3-0 και έκτοτε δεν έχασαν ποτέ το πάνω χέρι. Οι Στέφανος και Πέτρος πλησίασαν κάποιες φορές και στον πόντο, στο 4-3 και στο 6-5, αλλά δεν κάλυψαν ποτέ τη διαφορά του ενός mini-break και τελικά οι Γερμανοί έκαναν και δεύτερο mini-break, για να κερδίσουν το super tie-break με 10-6 και να "σφραγίσουν" την πρόκριση, μετά από 1 ώρα και 28 λεπτά αγώνα.

Στον 2ο γύρο του Open 13, οι Krawietz και Mies θα αντιμετωπίσουν είτε τους Benoit Paire και David Vega Hernandez, είτε τους Alexander Bublik και Alexei Popyrin.

Ο Στέφανος, θα πραγματοποιήσει αύριο την πρεμιέρα του για το ταμπλό του μονού, καθώς θα αντιμετωπίσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας τον Mikael Ymer.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots