ATP
Ξεκίνησε την υπεράσπιση ο Στέφανος (vids)

 
Ξεκίνησε την υπεράσπιση ο Στέφανος (vids)
Ξεκίνησε την υπεράσπιση ο Στέφανος (vids)
tennisnews team Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 - 21:24

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σημείωσε μια άνετη νίκη επί του Mikael Ymer και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθειά του για να υπερασπιστεί τον τίτλο του στη Μασσαλία. 

Το παραμικρό πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στη Μασσαλία, επικρατώντας του Mikael Ymer με 6-1, 6-3 σε 71 λεπτά, για να προκριθεί στα προημιτελικά του Open 13.

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας ήταν άψογος από τη γραμμή του σερβίς, πετυχαίνοντας 6 άσους και κερδίζοντας τους 21 από τους 24 πόντους στα πρώτα του σερβίς και τους 12 από τους 18 στα δεύτερα.

Δεν αντιμετώπισε κανένα break point και "έσπασε" 4 φορές το σερβίς του Σουηδού, δυο σε κάθε σετ. Στο 1ο σετ έκανε break στο 2ο (2-0) και στο 6ο game (5-1), ενώ στο 2ο σετ, στο οποίο είχε ευκαιρίες για να φτάσει και νωρίτερα στο break, προηγήθηκε πρώτα με 3-2 στο 5ο game και έκανε break και στο τελευταίο game, για να "σφραγίσει" την πρόκριση στο 6-3.

Στον πρώτο προημιτελικό που έγινε γνωστός στο Open 13, o Στέφανος θα αναμετρηθεί με τον Vasek Pospisil, που έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις τις τελευταίες ημέρες στα indoor. Ο Καναδός, ο οποίος είχε κερδίσει στο Ρότερνταμ τον Daniil Medvedev, κέρδισε νωρίτερα σήμερα τον Hubert Hurkacz, με 6-3, 6-4.

Θα είναι η 2η φορά που ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Pospisil και πρώτη σε tour-level ματς, καθώς η πρώτη ήταν στα προκριματικά του 's-Hertogenbosch το καλοκαίρι του 2017, με τον Καναδό να επικρατεί τότε με 6-1, 7-6 (7).

Ο αγώνας τους θα γίνει την Παρασκευή. 

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots