ATP
Στους ημιτελικούς και ο Auger-Aliassime

 
Στους ημιτελικούς και ο Auger-Aliassime
Στους ημιτελικούς και ο Auger-Aliassime
tennisnews team Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 - 23:36

O Felix Auger-Aliassime κέρδισε τον Egor Gerasimov και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Open 13 στη Μασσαλία. 

Ο Auger-Aliassime επικράτησε με 7-5, 6-2 του Gerasimov στον τελευταίο αγώνα της ημέρας και συμπλήρωσε τους ημιτελικούς του Open 13.

Ο 19χρονος Καναδός πέτυχε 9 άσους και κέρδισε τους 35 από τους 42 πόντους στα πρώτα του σερβίς και "έσπασε" 4 φορές το αντίπαλο σερβίς, αξιοποιώντας τα 4 από τα 11 break point που αντιμετώπισε.

Ο Gerasimov, ο οποίος ξεκίνησε από το ταμπλό των προκριματικών, μπήκε πιο δυνατά στον προημιτελικό και προηγήθηκε με 2-0, ενώ έφτασε να προηγείται έως και με 5-3.

Ο Auger-Aliassime πέρασε στην αντεπίθεση, κέρδισε τα 7 επόμενα games και βρέθηκε να προηγείται με 7-5, 3-0. Στο 8ο game έκανε και δεύτερο break, για να το κατακτήσει με 6-2 και να "κλειδώσει" τη νίκη του σε 1 ώρα και 38 λεπτά.

Ο Auger-Aliassime θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο ημιτελικό της Μασσαλίας (Σάββατο, 17:30GR, COSMOTE SPORT 9HD) τον Gilles Simon. Στον πρώτο ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Alexander Bublik (16:00GR, COSMOTE SPORT 9HD).

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots