ATP
Τσιτσιπάς: "Πιο δύσκολο από πέρσι" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Πιο δύσκολο από πέρσι" (vid)
Τσιτσιπάς: "Πιο δύσκολο από πέρσι" (vid)
tennisnews team Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 - 21:14

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει την υπεράσπιση του τίτλου του αύριο στον τελικό της Μασσαλίας, που όπως είπε περιμένει να είναι πιο δύσκολο από πέρσι και είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό του για να φτάσει στον στόχο. Οι δηλώσεις του Έλληνα τενίστα. 

"Είναι ένας παίκτης που χρησιμοποιεί περίεργες τακτικές και δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτόν, χρησιμοποιεί πολύ συχνά το drop shot. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας στον οποίο έπρεπε να μείνω συγκεντρωμένος και να μην ασχολούμαι με το τι κάνει ο αντίπαλός μου απ' την άλλη μεριά. Έμεινα συγκεντρωμένος στα σημεία που έπρεπε, επιθετικός, και γενικά ήξερα πότε να περιμένω τη σειρά μου. Τα πράγματα δούλεψαν καλά για μένα, είχα επιτυχία από την baseline, ήμουν όπως είπα επιθετικός και σε γενικές γραμμές έμεινα ψύχραιμος, που ήταν κι αυτό πολύ σημαντικό", είπε ο Τσιτσιπάς για τον ημιτελικό με τον Alexander Bublik, του οποίου επιβλήθηκε με 7-5, 6-3.

Την Κυριακή, στις 15:00 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 9HD), o Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Felix Auger-Aliassime, διεκδικώντας τον 2ο συνεχόμενο τίτλο του στη Μασσαλία και 5ο συνολικά στην καριέρα του, στον 10ο τελικό που θα λάβει μέρος.

"Αύριο θα είναι μια δύσκολη μέρα, θα πρέπει να είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος γι' αυτή την ημέρα, γι' αυτόν τον τελικό. Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο απ' ότι πέρσι. Γενικά θα πρέπει να μείνω ο ίδιος Στέφανος, ο οποίος παίζει εξαιρετικό τένις από την αρχή της εβδομάδας, να περιμένω τις ευκαιρίες μου και να μην είμαι βιαστικός σε οτιδήποτε κάνω. Να σερβίρω καλά, να επιστρέφω καλά και τα υπόλοιπα πιστεύω θα 'ρθουν μόνα τους. Είναι η ψυχολογική και η νοητική ενέργεια που θα βάλω μέσα σ' αυτόν τον αγώνα και άμα καταφέρω να δώσω το 100% μου σε κάθε πόντο ή σε σημεία που θα αποδειχτούν πολύ σημαντικά προς το τέλος του αγώνα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots