ATP
Με τον Struff o Τσιτσιπάς στα προημιτελικά

 
Με τον Struff o Τσιτσιπάς στα προημιτελικά
Με τον Struff o Τσιτσιπάς στα προημιτελικά © tennisnews.gr
tennisnews team Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 - 19:04

Ο Jan-Lennard Struff κέρδισε τον Nikoloz Basilashvili σε 39 λεπτά (!) και θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στα προημιτελικά του Dubai Tennis Championships.

Ο Struff συνέτριψε με 6-1, 6-0 τον Basilashvili σε λιγότερο από 40 λεπτά, παίρνοντας αστραπιαία την πρόκριση για την τελική 8άδα του Dubai Tennis Championships.

Ο Struff τελείωσε το παιχνίδι με 7 άσους, κέρδισε τους 23 από τους 24 πόντους στα πρώτα του σερβίς και δεν κινδύνεψε με break point. Ο Basilashvili, ο οποίος δεν ήταν στο 100% του, κέρδισε μόνο ένα game, 20 πόντους (έναντι 53 του Γερμανού) και είχε γενικά ένα παιχνίδι που γρήγορα θα αφήσει πίσω του.

Αύριο, περίπου στις 15:00 ώρα Ελλάδας, ο Struff θα αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά για την προημιτελική φάση του Dubai Tennis Championships. Θα είναι η 3η συνάντηση των δυο παικτών, με τον Struff να έχει 2 νίκες (2-1), στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις τους, στη Βαρκελώνη και στο Σινσινάτι το 2019. Ο Στέφανος είχε κερδίσει την πρώτη τους συνάντηση, που ήταν επίσης το 2019, στη Σόφια.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots