ATP
Τσιτσιπάς: "Υπερήφανος με τον εαυτό μου"

 
Τσιτσιπάς: "Υπερήφανος με τον εαυτό μου"
Τσιτσιπάς: "Υπερήφανος με τον εαυτό μου"
tennisnews team Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 - 19:52

Μετά την είσοδό του στους ημιτελικούς του Ντουμπάι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε μερικά λόγια για την αναμέτρησή του με τον Jan-Lennard Struff, για το... "Tsitsi Army", αλλά και για τον επόμενο αγώνα του. 

"Έπρεπε να τα δώσω όλα σήμερα και ήξερα πως δε θα ήταν εύκολο, τον αντιμετώπισα και στο παρελθόν. Είμαι υπερήφανος με τον εαυτό μου, πάλεψα, υπέφερα στο court και είμαι χαρούμενος που διατήρησα αυτή τη νοοτροπία, το πήγα πόντο-πόντο και να πάρω το break στο τέλος που ήταν μεγάλη ανακούφιση", είπε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος κατάφερε να ανατρέψει το 40-0 στο 9ο game του 3ου σετ, όταν έκανε το break που του έδωσε την ευκαιρία να σερβίρει για την πρόκριση στο επόμενo game.

Και σήμερα, η υποστήριξη που είχε ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν πολύ μεγάλη από το κοινό στο Ντουμπάι: "Προσπαθώ να βρω ένα όνομα για τους φιλάθλους. Να τους πω "Tsitsi Army", "Buck The Greek"; Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα hashtag με το όνομα όλου του fanbase μου."

Ο Τσιτσιπάς έχει παίξει πολύ τένις τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς αυτή είναι η 3η διαδοχική εβδομάδα που αγωνίζεται, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα έπαιζε μέχρι και την Κυριακή, κατακτώντας τον τίτλο στη Μασσαλία.

"Σήμερα ένιωσα λίγο κουρασμένος, δε θα πω ψέματα. Ήξερα όμως πως ήταν ένας σημαντικός αγώνας για μένα και προσπάθησα να το κρύψω όσο καλύτερα γινόταν. Θα κάνω την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τον αγώνα μου αύριο. Είναι σημαντικό για το σώμα μου να παραμείνω δυνατός και να διατηρήσω τον ίδιο ρυθμό και να παίξω το ίδιο καλό τένις, ίσως και καλύτερο."

Αύριο, στις 15:00 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 6HD), ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Daniel Evans, για την ημιτελική φάση του Dubai Tennis Championships. Θα είναι η πρώτη συνάντηση των δυο παικτών στο tour της ΑΤΡ.

"Είναι ένα κλασικό backhand με το ένα χέρι, κάνει συχνά slice, τα πηγαίνει πολύ καλά τους τελευταίους δυο μήνες και έχει βελτιωθεί πολύ. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, τα πηγαίνει καλά, κέρδισε καλούς παίκτες και θα πρέπει να είμαι πολύ συγκεντρωμένος σ' αυτό που πρέπει να κάνω εκεί έξω."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots