ATP
Διατηρείται στην 6η θέση ο Στέφανος

 
Διατηρείται στην 6η θέση ο Στέφανος
Διατηρείται στην 6η θέση ο Στέφανος
tennisnews team Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2020 - 12:29

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά και τη νέα πολύ καλή εβδομάδα που είχε στο Ντουμπάι, διατηρήθηκε στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης, ξεκινώντας να μετράει την 53η διαδοχική του εβδομάδα στο Top 10 της ΑΤΡ.

Όπως ακριβώς είχε κάνει και το 2019, ο Στέφανος κατέκτησε το Open 13 στη Μασσαλία και την αμέσως επόμενη εβδομάδα έφτασε μέχρι τον τελικό του Dubai Tennis Championships στο Ντουμπάι. Πέρσι τον εμπόδισε να φτάσει στον τίτλο ο Roger Federer, φέτος ήταν ο Novak Djokovic εκείνος που το έκανε.

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας βρίσκεται για 18η διαδοχική εβδομάδα στην 6η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και για 29η συνολικά, ενώ στο Top 10 παραμένει για 53η διαδοχική εβδομάδα.

Πάντα στη 2η θέση της χώρας μας είναι ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.424 του κόσμου, μια θέση χαμηλότερα από την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Μάρκος Καλοβελώνης κέρδισε 12 θέσεις και βρίσκεται στο Νο.705, ενώ ακολουθούν οι Αλέξανδρος Σκορίλας και Πέτρος Τσιτσιπάς, στο Νο.1167 και στο Νο.1169 αντίστοιχα. Στην παγκόσμια κατάταξη βρίσκονται επίσης οι Δημήτρης Αζωίδης, Χρήστος Κεϊσίδης, Σταμάτης Καπίρης, Θανάσης Μανέκας, Λευτέρης Θεοδώρου, Γιάννης Σταμούλος και Γιάννης Στεργίου. 

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots