ATP
"Ο Στέφανος είναι εξαιρετικός συνεργάτης"

 
"Ο Στέφανος είναι εξαιρετικός συνεργάτης"
"Ο Στέφανος είναι εξαιρετικός συνεργάτης"
tennisnews team Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 - 6:19

Ο ατζέντης και σύμβουλος του Στέφανου Τσιτσιπά, Patricio Apey, μίλησε για το breakthrough του Έλληνα τενίστα στο ATP Finals, τον αντίκτυπο που θα έχει αυτή η μεγάλη επιτυχία στη συνέχεια, για τον ξεχωριστό χαρακτήρα του και για το πως είναι η συνεργασία του μαζί του. 

"Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Το να κερδίζεις έναν τίτλο σαν το ATP Finals στα 21 σου χρόνια, σίγουρα δείχνει πως έχεις πολύ μέλλον. Σε μια εποχή που στο Top 10 οι περισσότεροι παίκτες είναι πάνω από 30, πρέπει να κρατήσουμε αυτή την οπτική, με αυτούς τους νέους παίκτες που αρχίζουν να κάνουν αίσθηση στα μεγάλα τουρνουά", είπε ο Patricio Apey στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Tennis365.

Όσο για αν θα αλλάξει τη νοοτροπία του ο πρώτος μεγάλος τίτλος, ο Apey είπε: "Όχι απαραίτητα, αλλά οι προσδοκίες των ΜΜΕ και των υπολοίπων θα αλλάξει σίγουρα. Ελπίζω πως θα καταφέρει να χρησιμοποιήσει υπέρ του αυτό το στοιχείο και δε θα του δημιουργήσει μη ρεαλιστικές προσδοκίες."

Μέχρι τώρα πάντως, δείχνει να διαχειρίζεται πολύ καλά την πίεση απ' αυτό το hype, σύμφωνα με τον Apey: "Μέχρι στιγμής το έχει αντιμετωπίσει πολύ καλά. Έχει μια πολύ δυναμική προσωπικότητα και πιστεύει στο πεπρωμένο του."

Για τη συνεργασία του με τον Στέφανο, ο Apey είπε: "Είναι εξαιρετικός συνεργάτης. Είναι σκεπτόμενος άνθρωπος και εκτιμά τις συμβουλές που παίρνει απ' όλους τους ανθρώπους γύρω του. Λαμβάνει τα πάντα υπόψιν του και έχει μια μοναδική σκοπιά για τα πράγματα. Για παράδειγμα, μετά το ATP Finals αυτό που θα βλέπαμε από τους περισσότερους παίκτες, θα ήταν μια selfie στο Instagram από τις Μαλδίβες. Ανταυτού, ο Στέφανος προτίμησε να ταξιδέψει στην Ισλανδία και στο Ομάν και απόλαυσε κάθε λεπτό απ' αυτές τις εμπειρίες.

Το μυαλό του είναι συνεχώς απασχολημένο και έχει μια δίψα για να εξερευνά και να δημιουργεί. Τα vlogs που φτιάχνει μιλούν από μόνα τους. Μπορεί να είναι φυσιολογικό για έναν νέο ενήλικα να εξερευνά τον κόσμο, αλλά για έναν επαγγελματία αθλητή στα 21 του, είναι μια αναζωογονητική εικόνα που το κοινό εκτιμά."

Τέλος, για το πως ένιωσε όταν είδε τον θρίαμβο του Στέφανου στο ATP Finals: "Είναι το καλύτερο μέρος της δουλειάς να βλέπεις έναν παίκτη που συνάντησες για πρώτη φορά στα 15 του, να κάνει το breakthrough στο κορυφαίο επίπεδο και να παίζει με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Είναι μια επιβεβαίωση γι' αυτό που πιστεύαμε εδώ και χρόνια."

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots