ATP
Thiem: "Ο Bresnik έχει αυταπάτες μεγαλοπρέπειας"

 
Thiem: "Ο Bresnik έχει αυταπάτες μεγαλοπρέπειας"
Thiem: "Ο Bresnik έχει αυταπάτες μεγαλοπρέπειας"
tennisnews team Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 - 16:34

O Dominic Thiem δεν άφησε ασχολίαστες τις πρόσφατες δηλώσεις του Gunter Bresnik και πέρασε στην αντεπίθεση.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Bresnik μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον Thiem, με τον οποίο συνεργάστηκε από το 2002 έως το 2019. Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως ο κορυφαίος Αυστριακός τενίστας και ο πατέρας του, Wolfgang, του φέρθηκαν άδικα.

"Κάθε μέρα συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο πόσο άδικοι υπήρξαν μαζί μου. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Αν χρωστούσα τα πάντα σε κάποιον, δεν θα του συμπεριφερόμουν μ' αυτόν τον τρόπο. Ο Wolfgang (Thiem) θα ήταν ένας προπονητής σε club του Seebenstein (πόλη της Αυστρίας) και ο Dominic θα ήταν ένας παίκτης επιπέδου Futures χωρίς εμένα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Thiem δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις αυτές, περνώντας στην αντεπίθεση. Όπως είπε ο 25χρονος, τέτοια σχόλια τον κάνουν να αναρωτιούνται για το αν ο Bresnik έχει αναπτύξει αυταπάτες μεγαλοπρέπειας!

"Όταν παραπονιέται για έλλειψη σεβασμού και λέει πως τα χρωστάω όλα σε εκείνον, υποστηρίζοντας στα σοβαρά πως χωρίς εκείνον θα ήμουν παίκτης επιπέδου Futures, με κάνει να αναρωτιέμαι αν έχει αναπτύξει αυταπάτες μεγαλοπρέπειας", είπε ο Thiem.

"Δεν σταμάτησα να δουλεύω μαζί του άνευ λόγου. Ο Bresnik γνωρίζει καλά τους λόγους και δεν σκοπεύω να τους δημοσιοποιήσω", πρόσθεσε το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots