ATP
5.500 ευρώ για τη ρακέτα του Τσιτσιπά (vid)

 
5.500 ευρώ για τη ρακέτα του Τσιτσιπά (vid)
5.500 ευρώ για τη ρακέτα του Τσιτσιπά (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020 - 15:25

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προσέφερε τη ρακέτα του στη δημοπρασία του προγράμματος "Ζήσε Αθλητικά" για την ενίσχυση του υπουργείου Υγείας και των ελληνικών νοσοκομείων και αγοράστηκε για 5.500 ευρώ.

Μια από τις σημαντικότερες προσθήκες της δημοπρασίας του "Ζήσε Αθλητικά" αποτέλεσε η ρακέτα του Στέφανου Τσιτσιπά, με την οποία αγωνίστηκε πριν από μερικούς μήνες στο ATP Finals, το οποίο και κατέκτησε, στη σημαντικότερη στιγμή του έως τώρα.

Η ρακέτα δημοπρατήθηκε για 5.500 ευρώ και ανήκει στα αντικείμενα της δημοπρασίας που έχουν πωληθεί, μαζί με τη φανέλα του Νίκου Γκάλη (8.500 ευρώ), τα γάντια του Μιχάλη Ζαμπίδη (5.000 ευρώ) και φυσικά την εμφάνιση της Μαρίας Σάκκαρη (5.000 ευρώ).

Θα ακολουθήσουν μια εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια, με την οποία κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα Παγκόσμια Κύπελλα σε Μελβούρνη και Μπακού), μια φανέλα του Φάνη Γκέκα από το Μουντιάλ της Βραζιλίας του 2014, καθώς και το βραβείο διαιτησίας του Μιχάλη Κουρέτα, από τον τελικό του World League μεταξύ ΗΠΑ και Αυστραλίας στο πόλο γυναικών, το 2009 στην Αγία Πετρούπολη.

"Αντί 5.500 ευρώ δημοπρατήθηκε η ρακέτα του Τσιτσιπά και 5.000 ευρώ η εμφάνιση της Σάκκαρη, τα οποία προστέθηκαν στα 8.500 ευρώ για τη φανέλα του Γκάλη και στα 5.000 ευρώ για τα γάντια του Ζαμπίδη, ενώ οι δημοπρασίες συνεχίζονται με αντίστοιχα ενθύμια Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μας", ανέφερε η ανακοίνωση της ΓΓΑ.

"Στα 24.000 ευρώ έφτασαν ήδη τα έσοδα των δημοπρασιών προσωπικών ενθυμίων Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μας, από τη σπουδαία καριέρα και τις αθλητικές τους επιτυχίες. Οι δημοπρασίες διεξάγονται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά», του Υφυπουργείου Αθλητισμού και τα χρήματα κατατίθενται στον ειδικό λογαριασμό του Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας, στην Τράπεζα Πειραιώς, για την ενίσχυση του αγώνα της χώρας μας ενάντια στον κορωνοϊό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots