ATP
US Open στο Indian Wells;

 
US Open στο Indian Wells;
US Open στο Indian Wells;
tennisnews team Σάββατο, 25 Απριλίου 2020 - 13:52

Πολλά σενάρια βγαίνουν στη δημοσιότητα αυτές τις ημέρες σχετικά με το μέλλον της φετινής σεζόν και τη διεξαγωγή των δυο Grand Slam που περιμένουμε, το Roland Garros και το US Open. Ένα απ' αυτά, υποστηρίζει πως το φετινό US Open δε θα γίνει στη Νέα Υόρκη, αλλά στην Καλιφόρνια, και θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Indian Wells!

Το Indian Wells μπορεί να αναβλήθηκε επ' αόριστον και μάλλον να μην υπάρχει καμιά ελπίδα για να διεξαχθεί πριν από τον Μάρτιο του 2021, αλλά οι φίλοι του τένις στην Καλιφόρνια ίσως απολαύσουν μια ακόμα σπουδαιότερη διοργάνωση πριν τελειώσει το καλοκαίρι, στο Indian Wells Tennis Garden.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το σχετικό δημοσίευμα της Marca, που επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες από τη USTA. Όπως αναφέρει, η αμερικανική ομοσπονδία εξετάζει και αυτό το ενδεχόμενο, μεταξύ άλλων, μιας και η Νέα Υόρκη είναι η πόλη που έχει πληγεί περισσότερο από την πανδημία, σε ολόκληρη τη χώρα. Θυμίζουμε πως το US Open είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου.

Αυτή την περίοδο μέρος των εγκαταστάσεων του US Open έχουν μετατραπεί σε νοσοκομείο, για να εξυπηρετήσουν τις αυξημένες ανάγκες του συστήματος υγείας της Νέας Υόρκης. Επίσης το Louis Armstrong Stadium, το δεύτερο μεγαλύτερο γήπεδο των εγκαταστάσεων με χωρητικότητα 14.000 θέσεων, χρησιμοποιείται ως αποθήκη τροφίμων και κουζίνα, καθώς δημιουργούνται περισσότερα από 25.000 γεύματα καθημερινά.

Το Indian Wells Tennis Garden μπορεί να μην είναι εξίσου μεγάλο με τo USTA Billie Jean King National Tennis Center του Flushing Meadows, αλλά είναι ικανό για να φιλοξενήσει ένα τόσο μεγάλο τουρνουά. Το κεντρικό court μπορεί να φιλοξενήσει 16.100 φιλάθλους, ενώ το δεύτερο μεγαλύτερο γήπεδο έχει χωρητικότητα 8.000 θέσεων. Συνολικά, διαθέτει 11 γήπεδα για αγώνες και 6 γήπεδα προπονήσεων.

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots