ATP
Toni Nadal: "Δυσκολότερος ο Nole - είμαι fan του Roger"

 
Toni Nadal: "Δυσκολότερος ο Nole - είμαι fan του Roger"
Toni Nadal: "Δυσκολότερος ο Nole - είμαι fan του Roger"
tennisnews team Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 - 20:36

Αν και παραδέχτηκε πως για τον Rafael Nadal, o Novak Djokovic ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος που είχε ποτέ, ο Toni Nadal δήλωσε ταυτόχρονα και μεγάλος θαυμαστής του παιχνιδιού του Roger Federer, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν δεν ήταν θείος του Rafa, θα στήριζε σε κάθε αγώνα τον Ελβετό!

Μιλώντας για τους δυο μεγαλύτερους αντιπάλους του Rafael Nadal, τον Novak Djokovic και τον Roger Federer, ο θείος και προπονητής του στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του Ισπανού, Toni, εξήγησε πως πάντα ο Djokovic ήταν δυσκολότερος αντίπαλος για εκείνον, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο έπαιζε.

"Πάντα ήταν δύσκολο για μας να αντιμετωπίζουμε τον Djokovic. Δεν έχει να κάνει με το ποιος είναι καλύτερος, απλά όταν παίζαμε με τον Federer, είχαμε τον τρόπο να τον κερδίσουμε. Ήξερα ακριβώς τι πρέπει να κάνει στο μυαλό μου. Ενώ όταν έπαιζε με τον Djokovic, πολλές φορές δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνει. Για μένα είναι πιο δύσκολο. Προτιμώ να παίζει με τον Federer", είπε ο Toni στο Players' Cut του Eurosport.

Ο μακροβιότερος προπονητής στο box του Nadal, αποκάλυψε στη συνέχεια πως λατρεύει το παιχνίδι του Federer και αν δεν είχε την προσωπική σχέση που έχει με τον Rafa, πιθανότατα θα ήταν μεγαλύτερος θαυμαστής του Ελβετού!

"Για μένα, είναι ένας υπέροχος παίκτης. Μου αρέσει να παρακολουθώ τους αγώνες του. Αν δεν ήμουν θείος του Rafa, θα ήθελα να κερδίσει τα πάντα ο Federer. Μου αρέσει όπως παίζει, επειδή έχει ένα κομψό στυλ, το οποίο είναι την ίδια στιγμή και πολύ αποδοτικό. Αυτή τη στιγμή σίγουρα τον θεωρώ τον καλύτερο όλων των εποχών και δεν ξέρω ποιος είναι μετά. Ίσως ο Rod Laver, ίσως ο Rafa, δεν είναι πολύ μακριά."

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots