ATP
Η έντονη προπόνηση των Τσιτσιπά - Auger Aliassime (vid)

 
Η έντονη προπόνηση των Τσιτσιπά - Auger Aliassime (vid)
Η έντονη προπόνηση των Τσιτσιπά - Auger Aliassime (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 - 13:45

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς όχι μόνο δεν σταμάτησε να προπονείται κατά τη διάρκεια του lockdown, αλλά έχει τη δυνατότητα κάποιες μέρες να παίζει και ολόκληρα σετ σε πολύ υψηλό επίπεδο, κάνοντας κοινές προπονήσεις με άλλους μεγάλους παίκτες, όπως αυτή που έκανε αυτή την εβδομάδα με τον Felix Auger-Aliassime.

Σε όλη την περίοδο του lockdown, o Τσιτσιπάς ήταν μαζί με την οικογένειά του μέσα στην ακαδημία του Patrick Mouratoglou, έχοντας τη δυνατότητα να συνεχίσει τις προπονήσεις σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Από τότε που χαλάρωσαν τα μέτρα, όλο και περισσότεροι παίκτες βρίσκονται στη Mouratoglou Tennis Academy και ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει τη δυνατότητα να κάνει και κοινές προπονήσεις με κάποιους απ' αυτούς.

Πριν μερικές μέρες προπονήθηκε με τον Jannik Sinner, ενώ αυτή την εβδομάδα έπαιξε μαζί με τον Felix Auger-Aliassime, παίζοντας αρκετούς πόντους και μάλιστα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όπως αναφέρει και η επίσημη σελίδα της ακαδημίας στο Twitter, που δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο, σίγουρα οι δυο ανερχόμενοι αστέρες της ΑΤΡ δεν έχουν ξεχάσει πως να παίζουν τένις όλο αυτόν τον καιρό!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots