ATP
Τσιτσιπάς: "Θέλω τον Guga για προπονητή μου"! (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Θέλω τον Guga για προπονητή μου"! (vid)
Τσιτσιπάς: "Θέλω τον Guga για προπονητή μου"! (vid)
tennisnews team Σάββατο, 23 Μαϊος 2020 - 23:02

Αν και έχει μια γεμάτη και πολύ καλή ομάδα γύρω του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ήθελε δίπλα του τον Gustavo Kuerten ως προπονητή, όπως είπε και δημόσια μέσα από μια διαδικτυακή του συνέντευξη.

"Θέλω να προσλάβω τον Guga για προπονητή μου. Έχω δει μερικούς αγώνες του όταν ήμουν μικρός, τους περισσότερους στο Roland Garros. Περισσότερο έβλεπα τον Pete Sampras, δε θα πω ψέματα, αλλά μου άρεσε το παιχνίδι του", είπε ο Τσιτσιπάς, στο Instagram live που πραγματοποίησε με το We Are Tennis.

"Ήταν πολύ χαλαρός και του έβγαινε φυσικά, δε φαινόταν να καταβάλει υπερπροσπάθεια για να παίξει σ' αυτό το επίπεδο. Εγώ προσπαθούσα να πάρω στοιχεία από το παιχνίδι του Sampras όσον αφορά το παιχνίδι σε σκληρές επιφάνειες, αλλά θεωρώ πως ο Guga ήταν ο τέλειος παίκτης για να κοιτάξεις για το παιχνίδι στο χώμα", πρόσθεσε ο 21χρονος Έλληνας τενίστας.

Ο Στέφανος κλήθηκε να διαλέξει και το αγαπημένο του σύνθημα, ή την αγαπημένη του λέξη στα ελληνικά που τον εμψυχώνει κατά τη διάρκεια των αγώνων και αναφέρθηκε στο σύντομο σύνθημα που δημιούργησαν οι ομογενείς της Μελβούρνης στο Australian Open: "Ελλάς, Τσιτσιπάς", το οποίο μάλιστα και τραγούδησε στο live! 

Δείτε τα καλύτερα σημεία της συνέντευξης του Στέφανου με το We Are Tennis:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots