ATP
Κύργιος, Thiem και Zverev σε τουρνουά στο Βερολίνο

 
Κύργιος, Thiem και Zverev σε τουρνουά στο Βερολίνο
Κύργιος, Thiem και Zverev σε τουρνουά στο Βερολίνο
tennisnews team Παρασκευή, 29 Μαϊος 2020 - 19:25

Όλο και περισσότερα γίνονται τα τουρνουά επίδειξης που διεξάγονται κατά τη διάρκεια της αναστολής του tour, καθώς ανακοινώθηκε ακόμα ένα μεγάλο event στο Βερολίνο, στο οποίο θα συμμετέχουν οι Νικ Κύργιος, Dominic Thiem, Alexander Zverev και η Elina Svitolina.

Πρόκειται για το πρώτο τουρνουά που ανακοινώνεται στην εποχή της πανδημίας και θα γίνει σε χορτάρινη επιφάνεια. Θα φιλοξενηθεί στο Βερολίνο, πρώτα στο Steffi Graf Stadium, από τις 13 έως τις 15 Ιουλίου. Θα υπάρξει και 2ο τουρνουά σε σκληρό γήπεδο, από τις 17 έως τις 19 Ιουνίου.

Αρκετό ενδιαφέρον θα συγκεντρωθεί στην πρωτεύουσα της Γερμανίας εκείνες τις ημέρες, καθώς θα γίνουν αγώνες για δυο ταμπλό, ένα ανδρών και ένα γυναικών, με πολύ ηχηρά ονόματα.

Στους άνδρες μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί οι παρουσίες των Dominic Thiem, Alexander Zverev, Νικ Κύργιος και Jannik Sinner, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν ακόμα δυο παίκτες. Στις γυναίκες οι 4 από τις 6 παίκτριες που ανακοινώθηκαν, είναι οι Elina Svitolina, Kiki Bertens, Julia Goerges και Andrea Petkovic.

Οι αγώνες θα είναι best-of-three, αλλά με super tie-break στη θέση του 3ου σετ. Δεν θα υπάρχουν επόπτες, αλλά ένα ηλεκτρονικό σύστημα hawk-eye που θα παίρνει όλες τις αποφάσεις μαζί με τον διαιτητή, ενώ το τουρνουά θα έχει και χρηματικά έπαθλα, γύρω στα 200.000 ευρώ συνολικά.

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots