ATP
Το ταξίδι της ανακάλυψης: Το νέο φιλμ του Τσιτσιπά (vid)

 
Το ταξίδι της ανακάλυψης: Το νέο φιλμ του Τσιτσιπά (vid)
Το ταξίδι της ανακάλυψης: Το νέο φιλμ του Τσιτσιπά (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 - 22:37

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημιούργησε ένα ντοκυμαντέρ μικρού μήκους, στο οποίο μας ξεναγεί στον κόσμο ενός παιδιού που παίζει τένις και ονειρεύεται να αγωνιστεί στα μεγαλύτερα στάδια του πλανήτη.

Στο πρώτο βίντεο από την πλατφόρμα του Vimeo, o Στέφανος κάνει κάτι διαφορετικό απ' ότι μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα, μια μίνι παρουσίαση στον κόσμο ενός παιδιού που ονειρεύεται να παίξει τένις στο επαγγελματικό επίπεδο, με τη βοήθεια της αδερφής του, Ελισάβετ Τσιτσιπά, που πρωταγωνιστεί στο βίντεο μαζί με τον πατέρα και προπονητή τους, Απόστολο Τσιτσιπά. Το φιλμ δημιουργήθηκε στους χώρους της Mouratoglou Tennis Academy.

"To άθλημα του τένις, θεωρείται ως ένα από τα πιο δύσκολα αθλήματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένα εσωστρεφές άθλημα, που απαιτεί συνεχή αλληλεπίδραση με το μυαλό, το σώμα και την ψυχή. Ένα άθλημα που απαιτεί τεράστια αποφασιστικότητα, αφοσίωση, πάθος, πειθαρχία και σκληρή δουλειά για να τα καταφέρεις. Τι σημαίνει το τένις για ένα 12χρονο παιδί που θέλει να παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο μια μέρα; Μια ακαδημία που βρίσκεται στη Γαλλική Ριβιέρα, όπου ο ήλιος ακτινοβολεί ένα φως ελπίδας σε όσους κάνουν μεγάλα όνειρα. Μια ακαδημία που επιτρέπει στα παιδιά να επιδείξουν το ταλέντο τους και να τα βοηθήσει να εργαστούν για ένα πιο υποσχόμενο αύριο. Η Mouratoglou Tennis Academy είναι ένα μέρος όπου γεννιούνται οι πρωταθλητές, με αποστολή να θριαμβεύσουν στα μεγαλύτερα στάδια παγκοσμίως", έγραψε στην περιγραφή του βίντεο ο Στέφανος.

Στο ντοκυμαντέρ μιλούν οι γονείς του Στέφανου, ο Απόστολος και η Julia, η αδερφή του, Ελισάβετ, καθώς και ο διευθυντής της Mouratoglou Tennis Academy, Patrick Mouratoglou.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots