ATP
Srdjan Djokovic: "Ο Dimitrov έκανε ζημιά στην Κροατία και στη Σερβία"

 
Srdjan Djokovic: "Ο Dimitrov έκανε ζημιά στην Κροατία και στη Σερβία"
Srdjan Djokovic: "Ο Dimitrov έκανε ζημιά στην Κροατία και στη Σερβία"
tennisnews team Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 - 15:18

Ο πατέρας του Novak Djokovic, Srdjan, απέδωσε τη μεγαλύτερη ευθύνη για όλα όσα συνέβησαν στο Adria Tour στον Grigor Dimitrov, λέγοντας πως έκανε μεγάλη ζημιά στην Κροατία και στη Σερβία. Επίσης, αποκάλυψε ότι ο Novak δεν είναι καλά ψυχολογικά τις τελευταίες ημέρες.

"Κανείς μας δεν είναι καλά, ούτε ο Novak, αλλά αυτή είναι η κατάσταση και θα πρέπει να βγούμε δυνατότεροι μέσα απ' αυτό", είπε ο Srdjan Djokovic, σε μια συνέντευξή του στο RTL της Κροατίας.

Από το βράδυ της Δευτέρας, μέσα από τα κροατικά media αναδείχθηκε μια πολύ σοβαρή καταγγελία ενάντια στον Grigor Dimitrov, ο οποίος σύμφωνα με αυτή, δεν αισθανόταν καλά για 2 μέρες πριν αποχωρήσει από τη Ζαντάρ, αλλά αρνούταν μέχρι τότε να κάνει το τεστ, με αποτέλεσμα ο ιός να εξαπλωθεί περισσότερο απ' όσο θα εξαπλωνόταν. Και ο πατέρας του Djokovic, έστρεψε τα πυρά του προς τον Βούλγαρο τενίστα.

"Ήταν άρρωστος και κανείς δεν μπορεί να ξέρεις πώς το έπαθε και πότε. Δε νομίζω ότι ήταν σωστό που δεν έκανε το τεστ εκεί, αλλά το έκανε σε ένα άλλο μέρος. Δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στην Κροατία και σε εμάς, σαν οικογένεια, στη Σερβία."

Κλείνοντας, ο Srdjan Djokovic είπε πως όταν η κατάσταση γίνει καλύτερη, η οικογένεια του Djokovic θα επιστρέψει με χαρά στη Ζαντάρ, όπου ο τελικός του Adria Tour έμελλε να ακυρωθεί και το τουρνουά να σταματήσει απότομα.

"Θα κάνουμε τα πάντα στο μέλλον, όταν όλα πια θα είναι κανονικά και δεν θα υπάρχει φόβος, για να το επαναλάβουμε αυτό. Θα είναι χαρά μας να έρθουμε στη Ζαντάρ", είπε.

Το Adria Tour είχε προγραμματίσει να πάει ακόμα στην Μπάνια Λούκα και στο Σαράγεβο, αλλά όπως ήταν φυσικό ακυρώθηκαν και αυτές οι εκδηλώσεις.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots