ATP
Τριπλή επίθεση Κύργιου σε Thiem, Zverev, Djokovic!

 
Τριπλή επίθεση Κύργιου σε Thiem, Zverev, Djokovic!
Τριπλή επίθεση Κύργιου σε Thiem, Zverev, Djokovic!
tennisnews team Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 - 11:38

Ο Νικ Κύργιος δεν άφησε αναπάντητα τα πρόσφατα σχόλια του Dominic Thiem, πραγματοποιώντας τριπλή επίθεση στους Thiem, Alexander Zverev και Novak Djokovic.

Σε χθεσινή του συνέντευξη στην Αυστρία, ο Thiem υπερασπίστηκε τους συμμετέχοντες του Adria Tour, παρόλο που παραδέχτηκε ότι ο Zverev έκανε ένα μεγάλο λάθος που πήγε σε εκείνο το πάρτι. Παρόλα αυτά, ο Αυστριακός είπε ότι δεν καταλαβαίνει τους ανθρώπους που ανακατεύονται τόσο έντονα και ακόμα λιγότερο καταλαβαίνει τον Κύργιο, που όπως είπε έχει κάνει πολλές ανοησίες στο παρελθόν και καλό θα είναι να κοιτάζει τον εαυτό του.

Ο Κύργιος διάβασε τις δηλώσεις του Αυστριακού και απάντησε μέσα από το Twitter: "Σε ποια λάθη ακριβώς αναφέρεσαι; Το σπάσιμο μιας ρακέτας; Το βρίσιμο; Το tanking σε μερικούς αγώνες; Κανείς σας δεν έχει το επίπεδο να καταλάβει από που προέρχομαι. Προσπαθώ να διατηρήσω την υπευθυνότητα."

Ο Κύργιος έκανε και δεύτερη δημοσίευση, συνεχίζοντας: "Αυτό δείχνει πως οι Thiem, Zverev και Djokovic θεωρούν πως είναι ένα αστείο. Οι δυο απ' αυτούς παρτάρουν σαν ηλίθιοι κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας. Άνθρωποι πεθαίνουν, χάνουν αγαπημένους και φίλους και μετά έρχεται ο Thiem να μιλήσει για ένα λάθος. Αυτη είναι η ελίτ του αθλήματός μας."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots