ATP
Ο εμψυχωτικός λόγος του Τσιτσιπά για την εκπαίδευση (vid)

 
Ο εμψυχωτικός λόγος του Τσιτσιπά για την εκπαίδευση (vid)
Ο εμψυχωτικός λόγος του Τσιτσιπά για την εκπαίδευση (vid)
tennisnews team Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 - 19:26

Ο πρεσβευτής της Mouratoglou Tennis Academy, Στέφανος Τσιτσιπάς, έδωσε έναν εμψυχωτικό λόγο για την εκπαίδευση, για την κλάση που αποφοίτησε από την ακαδημία αυτή την εβδομάδα.

Απευθυνόμενος στους μαθητές της ακαδημίας που αποφοίτησαν πρόσφατα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών μίλησε για τη σημαντικότητα της εκπαίδευσης, εξήρε αρκετές φορές τη σημασία του να απολαμβάνεις τη ζωή για να μπορείς να πετυχαίνεις σημαντικά πράγματα και ευχαρίστησε την ακαδημία και τον Patrick Mouratoglou, που δίνουν την ευκαιρία σε πολλά παιδιά απ' όλο τον κόσμο να πραγματοποιούν τα όνειρά τους και να πετυχαίνουν σπουδαία πράγματα.

"Η εκπαίδευση δεν μπορεί να περιοριστεί. Είναι ένα εργαλείο της σύγχρονης κοινωνίας, το οποίο διευρύνει τους ορίζοντες. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, είναι κάτι που βρίσκω πολύ χρήσιμο στην καθημερινή μου ζωή. Σε κάνει να αναπτύσσεσαι και πολλά άλλα πράγματα. Μου επιτρέπει να γίνομαι ένας καλύτερος άνθρωπος. Είναι θαυμάσιο να βλέπω νέους ανθρώπους που θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο, θέλουν να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Ξέρω, ακούγεται πολύ φιλοσοφικό...

Επίσης, ευχαριστώ τη Mouratoglou Tennis Academy για την ευκαιρία που δίνει σε όλους τους μαθητές της ακαδημίας να παίξουν τένις και να εκπαιδευτούν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Διασκέδαστε, περάστε καλά. Είναι σημαντικό να διασκεδάζεις στη ζωή.

Συνεχίστε την εκπαίδευσή σας, γίνετε μεγαλύτεροι, γίνετε δυνατότεροι, γίνετε σοφότεροι, την κάθε μια μέρα. Το λέω συχνά αυτό, πάντα να είστε οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού σας, να είστε διαφορετικοί, να δείχνετε τις ικανότητές σας με κάθε τρόπο. Το πιο σημαντικό, να διασκεδάζετε τη ζωή, να ζείτε όσο πιο γεμάτα γίνεται και να δείχνετε στον κόσμο πως μπορείτε να κάνετε σημαντικά πράγματα σ' αυτή τη ζωή. Συγχαρητήρια!

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Patrick που δίνει την ευκαιρία όχι μόνο σε εσάς, αλλά και σε όλους σ' αυτή την ακαδημία, να έρχονται σε μια θέση από την οποία μπορούν να κάνουν θαύματα σε αυτό που απολαμβάνουν, σ' αυτό που αγαπούν. Είναι σημαντικό για μένα να είμαι μέρος αυτής της κοινότητας, αυτής της οικογένειας, να έχω αυτή τη φωνή και να μπορώ να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος, με ανθρώπους που θέλουν να κάνουν σημαντικά πράγματα στη ζωή. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της οικογένειας, που μπορώ να εμπνέω ανθρώπους κατά κάποιο τρόπο ελπίζω και να είμαι κάποιος που o κόσμος θα θυμάται."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots