ATP
Στη Μύκονο ο Τσιτσιπάς (pics+vid)

 
Στη Μύκονο ο Τσιτσιπάς (pics+vid)
Στη Μύκονο ο Τσιτσιπάς (pics+vid)
tennisnews team Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 - 21:06

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ένα διάλειμμα από τις προπονήσεις και επέστρεψε στην Ελλάδα, για ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο.

Μετά το τέλος του τουρνουά επίδειξης Ultimate Tennis Showdown της Mouratoglou Tennis Academy, όπου κατέλαβε τη 2η θέση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στη χώρα μας και συγκεκριμένα βρίσκεται στη Μύκονο από χθες το βράδυ, όπου θα περάσει μερικές ξέγνοιαστες ημέρες μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο Τσιτσιπά, τη σύντροφό του, και μερικούς φίλους τους. 


Βίντεο: Mykonos Live TV

Σήμερα το μεσημέρι, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, Νο.6 στην παγκόσμια κατάταξη, συναντήθηκε με τον δήμαρχο του νησιού, Κωνσταντίνο Κουκά. Οι δυο τους μίλησαν για τον πρωταθλητισμό, τη σημασία της επιμονής και τη μεγάλη πρόκληση του να παραμείνεις στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Στέφανος αναμένεται να έρθει και στην Αθήνα για λίγες ημέρες, πριν επιστρέψει στην ακαδημία του Patrick Mouratoglou για να ξεκινήσει την προετοιμασία του για την επιστροφή του tour. Θυμίζουμε πως το πρώτο τουρνουά που θα αγωνιστεί με την επιστροφή του tour θα είναι το Citi Open της Ουάσινγκτον (14-21 Αυγούστου).

Στέφανος Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots