ATP
O Nadal δίνει το καλό παράδειγμα (vid)

 
O Nadal δίνει το καλό παράδειγμα (vid)
O Nadal δίνει το καλό παράδειγμα (vid)
tennisnews team Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020 - 5:56

Ένα viral βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο, δείχνει πως τα 19 Grand Slam και οι αμέτρητες επιτυχίες δεν άλλαξαν τον Rafael Nadal.

Από όταν ήταν παιδί, μέχρι και σήμερα, ο Nadal δεν έπαψε ποτέ να περιποιείται το χωμάτινο γήπεδο στο οποίο προπονείται, τηρώντας έτσι έναν άγραφο κανόνα ευγενούς άμιλλας, για τους επόμενους παίκτες που θα μπουν στο court.

Το συγκεκριμένο βίντεο, που έγινε αμέσως viral, είναι από προπόνηση του πολύ σπουδαίου Ισπανού τενίστα από αυτή την εβδομάδα στην ακαδημία του στη Μαγιόρκα.

Από τις 11 Μαΐου, όταν και του επιτράπηκε από την κυβέρνηση μετά το lockdown, ο Rafa έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, που ήταν όλες στο χώμα.

Απ' ότι φαίνεται δύσκολα θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πιθανότερο σενάριο είναι να αγωνιστεί απευθείας στο χώμα. Έχει ήδη επιβεβαιώσει πάντως τη συμμετοχή του στο Masters της Μαδρίτης (14-20 Σεπτεμβρίου), ενώ σύμφωνα με τη Marca θα αγωνιστεί και στο Masters της Ρώμης (21-26 Σεπτεμβρίου) και φυσικά στο Roland Garros (27 Σεπτεμβρίου - 11 Οκτωβρίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots