ATP
Κέρδισε τον Bolt ο Nadal!

 
Κέρδισε τον Bolt ο Nadal!
Κέρδισε τον Bolt ο Nadal!
tennisnews team Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 - 14:50

Ο Rafael Nadal ψηφίστηκε ως ο πιο κυρίαρχος αθλητής όλων των εποχών και όλων των αθλημάτων για την παρουσία του στο Roland Garros, κερδίζοντας ακόμη και τον Usain Bolt!

Μπορεί τους τελευταίους μήνες να μην αγωνίζεται εξαιτίας του κορωνοϊού, αλλά ακόμα και σ' αυτή την περίοδο ο Rafael Nadal συνεχίζει να μεγαλώνει τη συλλογή του με διακρίσεις. Ο κάτοχος 19 Grand Slam τίτλων και πρωταθλητής 12 φορές στο Roland Garros, ψηφίστηκε ως ο πιο κυρίαρχος παίκτης του 21ου αιώνα, από το ESPN.

H διαδικασία διήρκησε 2 εβδομάδες και ο Nadal ήρθε αντιμέτωπος με θρύλους από διάφορα αθλήματα, όπως οι Kobe Bryant, Floyd Mayweather, Michael Phelps και Usain Bolt. Προφανώς, ο Ισπανός εξασφάλισε την παρουσία του στην ψηφοφορία για την παρουσία του στο Roland Garros, όπου η κυριαρχία του είναι ανεπανάληπτη σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο τουρνουά στην ιστορία του τένις.

Στον τελικό ο Nadal υπερίσχυσε του πιο γρήγορου ανθρώπου όλων των εποχών, Usain Bolt, που έγινε ο μοναδικός αθλητής που κέρδισε χρυσό μετάλλιο στα 100μ. και στα 200μ. σε 3 διαδοχικούς Ολυμπιακούς Αγώνες (2008-2016). Ο Nadal βεβαίως έχει κερδίσει τους 93 από τους 95 αγώνες που έχει δώσει στο σημαντικότερο χωμάτινο τουρνουά του πλανήτη, το Roland Garros, το οποίο έχει κατακτήσει 12 φορές μέχρι στιγμής στην καριέρα του!

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots