ATP
Απομακρύνεται από το US Open ο Rafa (vid)

 
Απομακρύνεται από το US Open ο Rafa (vid)
Απομακρύνεται από το US Open ο Rafa (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 - 18:33

Κάθε μέρα που περνάει ο Rafael Nadal απομακρύνεται όλο και περισσότερο από το US Open, καθώς όπως όλα δείχνουν δεν σκοπεύει να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Αυτή τη στιγμή, ο Rafa φαίνεται να είναι πλήρως προσηλωμένος στην προετοιμασία του για τη χωμάτινη σεζόν και κάθε μέρα που περνάει απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την αμερικανική σεζόν.

Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν 2 μήνες από τότε που ολοκληρώθηκε το lockdown στην Ισπανία και του επιτράπηκε η είσοδος στα γήπεδα, ο Nadal δεν έχει προπονηθεί καθόλου σε σκληρές επιφάνειες.

Τουναντίον, ανεβάζει συνεχώς την ένταση των προπονήσεών του στο χώμα και όπως όλα δείχνουν είναι 100% αφοσιωμένος στη χωμάτινη σεζόν της Ευρώπης.

Στην χθεσινή του προπόνηση στην ακαδημία του, ο Rafa προπονήθηκε με τον ανερχόμενο Ισπανό τενίστα, Dani Rincon, που είναι 17 ετών και βρίσκεται στο Νο.149 της παγκόσμιας κατάταξης των juniors.

Σε κάποιες από τις προπονήσεις του αρκετοί είναι εκείνοι που πηγαίνουν για να τον παρακολουθήσουν, με τον Rafa όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες να είναι αρκετά προσεκτικός και να φοράει τη μάσκα του αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Nadal έχει δηλώσει συμμετοχή και στα τρια μεγάλα τουρνουά που θα γίνουν τους επόμενους μήνες στο χώμα. Στη Μαδρίτη (14-20 Σεπτεμβρίου), στη Ρώμη (21-27 Σεπτεμβρίου) και στο Roland Garros (28 Σεπτεμβρίου - 11 Οκτωβρίου).

Το US Open αντίθετα θα ολοκληρωθεί μόλις μια μέρα πριν ξεκινήσει το μαδριλένικο Masters, ενώ το Cincinnati Masters είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει σε έναν μήνα, στις 21 Σεπτεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots