ATP
Τσιτσιπάς: "Ερωτευμένος με την Ελλάδα" (pics)

 
Τσιτσιπάς: "Ερωτευμένος με την Ελλάδα" (pics)
Τσιτσιπάς: "Ερωτευμένος με την Ελλάδα" (pics)
tennisnews team Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 - 16:58

Κάθε φορά που επιστρέφει στην πατρίδα μετά από συνεχόμενους μήνες στο εξωτερικό είναι ξεχωριστή και αυτή τη φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς απολαμβάνει το Αιγαίο και δηλώνει ερωτευμένος με την Ελλάδα!

Για ακόμα μια φορά, οι διακοπές του Στέφανου Τσιτσιπά ήταν ξεχωριστές. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος πέρασε μερικές ξέγνοιαστες μέρες στη Μύκονο μαζί με τον αδερφό του Πέτρο, την κοπέλα του, τον καλό του φίλο και πρωταθλητή στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλή και άλλους φίλους τους, δήλωσε ερωτευμένος με το νησί των ανέμων, αλλά και γενικότερα με το Αιγαίο, στα τελευταία του post στα social media.

Την περασμένη Παρασκευή, ο Στεφ βρέθηκε στο KENSHŌ Psarou lounge και συναντήθηκε με τον σεφ του εστιατορίου, Ιπποκρατη Αναγνωστέλη.

Όπως φάνηκε και από τις τελευταίες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ο Στεφ περνάει καλά στη Μύκονο κι αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Στέφανος Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς

Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς θα περάσει και από την Αθήνα, πριν αποχωρήσει για να επιστρέψει στη Mouratoglou Tennis Academy για να ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της επιστροφής του tour. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots