ATP
To μοναδικό γράμμα ενός 12χρονου θαυμαστή στον Rafa (pics)

 
To μοναδικό γράμμα ενός 12χρονου θαυμαστή στον Rafa (pics)
To μοναδικό γράμμα ενός 12χρονου θαυμαστή στον Rafa (pics)
tennisnews team Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 - 5:38

O 12χρονος Adrian, ο οποίος παίζει τένις και είναι μεγάλος θαυμαστής του Rafael Nadal, έγραψε ένα όμορφο γράμμα στον Ισπανό και του έκανε και ένα δώρο, σε μια πολύ γλυκιά χειρονομία που κοινοποίησε ο Ισπανός μέσα από τα social media. 

Το γράμμα του μικρού Adrian έγινε viral, καθώς το μοιράστηκε με τον κόσμο ο επίσημος λογαριασμός της ακαδημίας του Nadal, Rafa Nadal Academy. Εκτός από τα όμορφα λόγια του, ο μικρός θαυμαστής του κατόχου 19 Grand Slam τίτλων έφτιαξε με τον προσωπικό του κόπο και ένα δώρο για τον αγαπημένο του παίκτη, με μερικές μπάλες τένις και αρκετή φαντασία.

"Το όνομά μου είναι Adrian και είμαι 12 ετών. Είμαι τενίστας και ξεκίνησα να παίζω τένις όταν ήμουν 3 ετών. Το δώρο που σου στέλνω έχει μεγάλη σημασία για μένα και ελπίζω πως θα το παραλάβεις με την ίδια στοργή που είχα όταν το έφτιαχνα.

Όπως μπορείς να δεις είναι συνηθισμένες μπάλες τένις, η κάθε μια από αυτές όμως έχει λίγο από τον προσωπικό μου κόπο και αφοσίωση από κάθε προπόνηση, λίγο από το πάθος που βάζω σε κάθε χτύπημα, έχουν επίσης κάποιες ήττες και κάποιες νίκες μου, αλλά πάνω απ' όλα είναι γεμάτες από τον θαυμασμό και την και ευγνωμοσύνη που τρέφω για σένα.

Είναι ένας τρόπος να σου πω πόσο σημαντικός είσαι για μένα, να σε ευχαριστήσω που είσαι πρότυπο εντός και εκτός γηπέδου, επειδή με δίδαξες ότι ένας τενίστας είναι μεγαλύτερος για τις αξίες του και όχι για το τένις, επειδή δεν μπορείς να προπονηθείς σε αυτό. Σε ευχαριστώ που με κάνεις να αγαπώ κάθε μέρα και περισσότερο αυτό το άθλημα, κάθε φορά που σε βλέπω να παίζεις δεν μπορώ να κρατήσω τα δάκρυά μου από το συναίσθημα, επειδή το απολαμβάνω και υποφέρω ταυτοχρόνως... Σε ευχαριστώ Rafa, που έκανες αυτό το άθλημα τόσο μεγάλο, που μου έχεις μεταδόσει αυτή τη μαεστρία σου, αυτό το πάθος σε κάθε χτύπημα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots