ATP
Φωτογραφίες από το νέο σκάφος του Nadal (pics+vid)

 
Φωτογραφίες από το νέο σκάφος του Nadal (pics+vid)
Φωτογραφίες από το νέο σκάφος του Nadal (pics+vid)
tennisnews team Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 - 5:38

Ο Rafael Nadal πέρασε αυτό το καλοκαίρι τις διακοπές του στο νέο και πολύ εντυπωσιακό σκάφος του, αξίας περίπου 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Nadal περνάει εδώ και πολλά χρόνια ένα μεγάλο μέρος των διακοπών του στη θάλασσα μέσα στο σκάφος, μαζί με τη σύντροφό του, τους φίλους του και την οικογένειά του. Εδώ και μερικούς μήνες αγόρασε το 80 Sunreef Power Great White, το οποίο χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον φετινό Ιούνιο, για τις διακοπές του.

Η ιδέα για ένα προσαρμοσμένο γιοτ στις ανάγκες του, είναι στο μυαλό του Rafa εδώ και αρκετό καιρό και αυτό σκοπεύει να κάνει με το νέο σκάφος του, που αγόρασε για περίπου 5,5 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα.

Το 80 Sunreef Power Great White μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 άτομα στις 4 πολύ άνετες καμπίνες του. Στη δεξιά μεριά του σκάφους στεγάζεται η σουίτα του ιδιοκτήτη, μια από τις υπόλοιπες καμπίνες, αλλά και οι χώροι του πληρώματος. Υπάρχει επίσης μεγάλο σαλόνι, η κύρια καμπίνα διαθέτει μεγάλη ντουλάπα, καναπέ, αναδιπλούμενη οθόνη στην οροφή πάνω από το διπλό κρεβάτι και πτυσσόμενο μπαλκόνι. Στην άλλη μεριά υπάρχουν οι δυο άλλες καμπίνες των επισκεπτών και το μαγειρείο.

Το ευήλιο σαλόνι έχει δυο μεγάλους καναπέδες για χαλάρωση, μια τραπεζαρία 8 ατόμων και δυο εγκατεστημένες τηλεοράσεις 77 ιντσών! Υπάρχει ακόμα ένα επιπλέον σημείο χαλάρωσης, δίπλα στην είσοδο της ταράτσας.

Το πιλοτήριο του καταμαράν προσφέρει μια εξαιρετική τραπεζαρία σε εξωτερικό χώρο, καλά προστατευμένη από τον ήλιο και τον άνεμο, καθώς και εξοπλισμένη από μια αδιάβροχη τηλεόραση. Κάτω από τον μεγάλο καναπέ, στο πίσω γκαράζ του σκάφους, υπάρχει ένα μεγάλο τζετ-σκι. Τέλος, στην πτυσσόμενη γέφυρα υπάρχει σαλόνι για τους επισκέπτες, που έχει καθιστικό, μπαρ, μεγάλες τέντες και μια αναδυόμενη τηλεόραση. 

Το 80 Sunreef Power Great White διαθέτει δίδυμους κινητήρες 1200HP, που επιτρέπουν να πιάνει μέγιστη ταχύτητα 23 κόμβους (42,5 χλμ/ώρα) και ταχύτητα πλεύσης 16 κόμβους (29,6 χλμ/ώρα).

Φωτογραφία: Sunreef Yauchts

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots