ATP
Με Thiem και Fognini το Kitzbuhel

 
Με Thiem και Fognini το Kitzbuhel
Με Thiem και Fognini το Kitzbuhel
tennisnews team Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020 - 21:29

Παρότι πέφτει πάνω στο US Open, στο 250άρι του Kitzbuhel δήλωσαν συμμετοχή οι Dominic Thiem, Fabio Fognini, καθώς και άλλοι 4 παίκτες από το Top 20 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Fabio Fognini, μετά τις δυο εγχειρίσεις που έκανε στους αστραγάλους του, αναμένεται να πραγματοποιήσει την επιστροφή του στα γήπεδα από το τουρνουά του Kitzbuhel, που θα γίνει στην Αυστρία την εβδομάδα 7-13 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για τη δεύτερη εβδομάδα του US Open και παρότι εξετάζεται η μεταφορά του την επόμενη εβδομάδα (μετά και την ακύρωση του Madrid Open), o Dominic Thiem αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά της πατρίδας του χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι από την ΑΤΡ. Θυμίζουμε πως ο Αυστριακός, Νο.3 στο ταμπλό, είναι και στο ταμπλό του US Open.

Αρκετά δυνατό αναμένεται να είναι το ταμπλό του Kitzbuhel, που σίγουρα επωφελήθηκε από την ακύρωση του Masters της Μαδρίτης, όπως και από τον φόβο αρκετών παικτών στο ενδεχόμενο να πρέπει να μπουν σε καραντίνα όταν επιστρέψουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συγκεκριμένα 6 παίκτες συνολικά από το Top 20 της παγκόσμιας κατάταξης έχουν δηλώσει συμμετοχή στο 250άρι της Αυστρίας, αφού εκτός από τους Thiem και Fognini στο ταμπλό βρίσκονται ακόμα οι Diego Schwartzman, Andrey Rublev, Denis Shapovalov και Cristian Garin.

Η λίστα εντυπωσιάζει και κάτω από τους πρώτους 6 του ταμπλό, καθώς ακολουθούν τα ονόματα των Dusan Lajovic, Pablo Carreno Busta, Alex De Minaur, Nikoloz Basilashvili, Hubert Hurkacz, Kei Nishikori, Borna Coric, Jan-Lennard Struff και Guido Pella. Ακόμα τα πράγματα είναι πολύ ρευστά, αλλά απ' ότι φαίνεται αρκετοί παίκτες σκοπεύουν να δώσουν βάρος στο συγκεκριμένο τουρνουά και κατ' επέκταση στην ευρωπαϊκή χωμάτινη σεζόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots