ATP
Τσιτσιπάς: "Η μόνη φορά που τσαντίστηκα με αντίπαλο" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Η μόνη φορά που τσαντίστηκα με αντίπαλο" (vid)
Τσιτσιπάς: "Η μόνη φορά που τσαντίστηκα με αντίπαλο" (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 - 22:21

Τα διπλά με τον Dominic Thiem, η σχέση του με τον Daniil Medvedev και αρκετή διάθεση για χιούμορ, στο νέο Q&A του Στέφανου Τσιτσιπά στο Instagram. 

"Dominic μην ανησυχείς, θα παίξουμε διπλά, αλλά ο κορωνοϊός χτύπησε ακριβώς πριν από το Μαϊάμι, οπότε δεν το κάναμε. Είμαι όμως σίγουρος ότι θα κάνουμε κάτι στο μέλλον", απάντησε ο Στέφανος στον Thiem, που ήταν ένα από τα άτομα που του έκαναν ερωτήσεις.

Ο Αυστριακός και ο Στέφανος είχαν κλείσει να παίξουν μαζί στο διπλό του Miami Open τον περασμένο Μάρτιο, αλλά το Masters του Μαϊάμι ήταν ένα από τα πολλά τουρνουά του 2020 που ακυρώθηκε εξαιτίας του κορωνοϊού.

"Δεν έχει κανένα φίλτρο, κυριολεκτικά", απάντησε σε μια άλλη ερώτηση, που του ζητούσε να πει κάτι για τον Νικ Κύργιο. Όσον αφορά την αντίστοιχη ερώτηση για τον Alexander Zverev, είπε: "Καλό παιδί με καλή αίσθηση του χιούμορ, έχει εκπληκτικό backhand, δυνατός παίκτης."

Για τη σχέση του με τον Daniil Medvedev, o Έλληνας τενίστας είπε: "Ήταν πιθανότατα η μόνη φορά στη ζωή μου που τσαντίστηκα με τον αντίπαλό μου κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν, ας το ξεχάσουμε και ας προχωρήσουμε."

Ο Τσιτσιπάς είπε επίσης ότι η μητέρα του είναι ο άνθρωπος που τον έχει επηρεάσει περισσότερο από κάθε άλλον στη ζωή του, μίλησε ακόμα για τις Serena Williams, Naomi Osaka και Coco Gauff, για το ενδιαφέρον του για την αρχιτεκτονική, το όνειρό του να μπει στη βιομηχανία του κινηματογράφου και σχολίασε με χιούμορ αρκετές από τις ερωτήσεις.

Δείτε ολόκληρο το Q&A του Στεφ στο Instagram:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots