ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Σινσινάτι

 
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Σινσινάτι
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Σινσινάτι
tennisnews team Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 - 0:34

Η πρώτη κλήρωση για την ΑΤΡ μετά από 6 μήνες είναι γεγονός! Πρεμιέρα πρόκληση για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που είναι στο ίδιο μισό με τους Dominic Thiem και Alexander Zverev.

Στην πρώτη κλήρωση που πραγματοποιήθηκε για κυρίως ταμπλό διοργάνωσης ΑΤΡ από τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στο Νο.4 του ταμπλό και έχει bye για τον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Kyle Edmund και Kevin Anderson.

Στον 3ο γύρο, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών διασταυρώνεται με τον John Isner, που και εκείνος θα έχει δύσκολα εμπόδια, αφού στον 1ο γύρο θα παίξει με τον Hubert Hurkacz και αν προκριθεί με έναν εκ των Adrian Mannarino και John Millman στον 2ο γύρο.

Στα προημιτελικά, ο δρόμος του Στέφανου διασταυρώνεται με αυτόν του Matteo Berrettini, ενώ στα ημιτελικά μπορεί να συναντηθεί με έναν εκ των Dominic Thiem, Alexander Zverev και Andy Murray.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει εκείνο το τμήμα του ταμπλό, με τον Murray να αντιμετωπίζει τον Frances Tiafoe στον 1ο γύρο και τον νικητή αυτού του αγώνα να παίζει στον 2ο γύρο με τον Zverev! Ο Thiem με τη σειρά του μπορεί να παίξει στην πρεμιέρα του με τον Filip Krajinovic, που θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο κάποιου qualifier, ενώ στον 3ο γύρο έχει πιθανό αντίπαλο τον Grigor Dimitrov και στα προημιτελικά τους Zverev, Murray και Andrey Rublev.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό, ξεχωρίζει βεβαίως η παρουσία του Novak Djokovic, που από το Νο.1 θα παίξει με τον Tommy Paul ή με qualifier στον 2ο γύρο, ενώ έχει πιθανό αντίπαλο τον Felix Auger-Aliassime στη φάση των "16", τους Denis Shapovalov και David Goffin στα προημιτελικά και τον Daniil Medvedev στα ημιτελικά.

Δείτε αναλυτικά το ταμπλό του Cincinnati Masters

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots