ATP
Προκρίθηκε στο ATP Finals o Medvedev

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev
tennisnews team Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 - 21:03

O Daniil Medvedev έγινε ο 4ος παίκτης που εξασφφάλισε την πρόκρισή του στο ATP Finals.

Μετά από τους Novak Djokovic, Rafael Nadal και Dominic Thiem, o Daniil Medvedev έγινε ο 4ος παίκτης που προκρίθηκε και μαθηματικά στο ATP Finals, που θα γίνει για τελευταία φορά στο Λονδίνο την εβδομάδα 15-22 Νοεμβρίου.

Ο Medvedev, ο οποίος πραγματοποίησε πέρσι το ντεμπούτο του στο ATP Finals και θα αγωνιστεί στην O2 Arena του Λονδίνου για 2η διαδοχική χρονιά. Γίνεται ο πρώτος Ρώσος που προκρίνεται για 2 διαδοχικές χρονιές μετά τον Nikolay Davydenko, που είχε προκριθεί τις χρονιές 2005-2009 και ήταν ο πρωταθλητής του 2009.

O Medvedev, που βρίσκεται σταθερά στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει 15 νίκες σε 21 αναμετρήσεις στο 2020. Ξεκίνησε τη χρονιά βοηθώντας τη Ρωσία να φτάσει στα ημιτελικά του ATP Cup, όπου είχε 4 νίκες και μια ήττα. Στη συνέχεια έφτασε μέχρι τον 4ο γύρο του Australian Open, αλλά δεν τα πήγε καλά τον Φεβρουάριο στα indoor τουρνουά, χάνοντας στον 1ο γύρο του Ρότερνταμ και στα προημιτελικά του Open 13 της Μασσαλίας. Επέστρεψε όπως και οι υπόλοιποι μετά από 6 μήνες στο bubble της Νέας Υόρκης, φτάνοντας στα προημιτελικά του Western & Southern Open και στα ημιτελικά του US Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots