ATP
Ανακοίνωσε Τσιτσιπά το St. Petersburg Open

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς tennisnews.gr
tennisnews team Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 - 16:21

O Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει εκτός απροόπτου την indoor season του στην Αγία Πετρούπολη, όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές του St. Petersburg Open. Στη λίστα συμμετοχών του τουρνουά, βρίσκονται 10 παίκτες από το Top 20 της παγκόσμιας κατάταξης!

Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τότε, ο Στέφανος θα είναι στην Αγία Πετρούπολη για να ανοίξει τη σεζόν του στα indoor τουρνουά την εβδομάδα 12-18 Οκτωβρίου, με το 500άρι τουρνουά St. Petersburg Open.

Ο Στέφανος δηλώθηκε ως Νο.2 στο ταμπλό, καθώς στη λίστα βρίσκεται και το όνομα του Daniil Medvedev, που θα είναι στο Νο.1. Ακόμα ένας παίκτης από το Top 10 δήλωσε συμμετοχή, ο Matteo Berrettini, ενώ από το Top 20 είναι ακόμα οι David Goffin, Andrey Rublev, Denis Shapovalov, Karen Khachanov, Stan Wawrinka, Pablo Carreno Busta και Milos Raonic.

Στη λίστα βρίσκονται και οι Kevin Anderson (protected ranking), Grigor Dimitrov, Kei Nishikori, Borna Coric, Richard Gasquet και αρκετοί άλλοι, σχηματίζοντας ένα πολύ δυνατό ταμπλό, από το οποίο όμως είναι πολύ πιθανό να δούμε και κάποιες απουσίες, διότι το τουρνουά θα γίνει την αμέσως επόμενη εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση του Roland Garros.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots