ATP
Ρώμη τέλος για τον Στέφανο (vid)

 
Ρώμη τέλος για τον Στέφανο (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 - 20:07

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε πρόωρα τις υποχρεώσεις του στη Ρώμη, καθώς λίγη ώρα μετά από τον αποκλεισμό του στα μονά, ηττήθηκε και στα διπλά.

Μετά από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, οι Τσιτσιπάς και Aisam-Ul-Haq Qureshi ηττήθηκαν από τους Jurgen Melzer και Edouard Roger-Vasselin με 6-4, 1-6, 11-9, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσουν το Masters της Ρώμης.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα για τον Τσιτσιπά, που μέσα σε λίγες ώρες αποκλείστηκε από τα μονά και από τα διπλά του Internazionali BNL d' Italia, καθώς θυμίζουμε πως ηττήθηκε νωρίτερα από τον Jannik Sinner στην πρεμιέρα του στα μονά, με 6-1, 6-7 (9), 6-2.

Στο διπλό οι Melzer και Roger-Vasselin έκαναν το μοναδικό break του 1ου σετ στο 5ο game (3-2) και πάτησαν πάνω σ' αυτό, για να το κερδίσουν με 6-4. Στο 2ο σετ ο Τσιτσιπάς και ο Πακιστανός συμπαίκτης του ήταν καλύτεροι, προηγήθηκαν με 3-0 και έκαναν κι άλλο break, για να το κλείσουν στα 7 games (6-1).

Στο super tie-break είχαν και τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν την πρόκριση, καθώς ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του και είχαν τον έλεγχο. Είχαν μάλιστα τριπλό match point όταν προηγήθηκαν με 9-6, οι Melzer και Roger-Vasselin όμως κέρδισαν 5 πόντους στη σειρά και ανέτρεψαν την κατάσταση.

Στον 2ο γύρο του Internazionali BNL d' Italia, οι Melzer και Roger-Vasselin θα αντιμετωπίσουν τους Γάλλους Nicolas Mahut και Benoit Paire.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots