ATP
Τσιτσιπάς και Auger-Aliassime στο λιμάνι του Αμβούργου (pics+vid)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς & Felix Auger-Aliassime
Στέφανος Τσιτσιπάς & Felix Auger-Aliassime
tennisnews team Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 - 14:54

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Felix Auger-Aliassime, που αμφότεροι θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο Αμβούργο αυτή την εβδομάδα, φωτογραφήθηκαν στο λιμάνι του Αμβούργου με φόντο την περίφημη Φιλαρμονία του Έλβα, μιλώντας για την όμορφη εμπειρία τους.

Δυο εκ των κορυφαίων της νέας γενιάς και από τα φαβορί στο φετινό Hamburg European Open - όπου αμφότεροι θα αγωνιστούν για 1η φορά - πραγματοποίησαν κοινή φωτογράφηση για την ΑΤΡ χθες το απόγευμα στο λιμάνι του Έλβα, με φόντο το πανέμορφο κτίριο Elbphilharmonie (Φιλαρμονία του Έλβα).

"Πάντα απολαμβάνω τα ταξίδια που κάνω ως τενίστας, που βρίσκομαι σε μια διαφορετική πόλη κάθε εβδομάδα. Τώρα είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε αυτή την υπέροχη σκηνή, από το λιμάνι της πόλης του Αμβούργου. Είναι πολύ όμορφο, είμαι χαρούμενος", είπε ο Auger-Aliassime, ο οποίος θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρεμιέρα του ενάντια στον Lorenzo Sonego.

 
 
 
View this post on Instagram

ATP Media day with a visit to the Hamburg harbor. @scalo_

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on

Ο Τσιτσιπάς από την πλευρά του δήλωσε: "Εκτιμώ πάρα πολύ την ευκαιρία που μου δίνεται να βρίσκομαι εδώ. Είναι υπέροχο να εξερευνάς το Αμβούργο. Δε θα είχα ειδάλλως αυτή την ευκαιρία, οπότε είμαι ευγνώμων που μπορώ να το κάνω. Το λιμάνι είναι υπέροχο, νομίζω είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην Ευρώπη."

Ο Στέφανος θα πραγματοποιήσει αύριο το ντεμπούτο του στο τουρνουά του Αμβούργου, απέναντι στον Daniel Evans.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots