ATP
Τσιτσιπάς: "Απόλαυσα το παιχνίδι"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Tennis TV
tennisnews team Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 - 17:08

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χάρηκε το ποιοτικό και όμορφο παιχνίδι που έκανε σήμερα με τον Pablo Cuevas και αυτό απεικονίστηκε και στο τελικό αποτέλεσμα. Επόμενος αντίπαλος ο Dusan Lajovic.

"Σέβομαι πολύ τον Pablo, είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, γνωρίζει καλά αυτή την επιφάνεια και είναι επίσης ένα από τα πολλά είδωλα που είχα μεγαλώνοντας. Μου αρέσει το παιχνίδι του και πιστεύω πως έχει συνεισφέρει πολύ με τις εμφανίσεις του στο παρελθόν στο να γίνω ο αθλητής που είμαι σήμερα", είπε ο Στέφανος, στην on-court συνέντευξη που έδωσε μετά απ' τον αγώνα του με τον Cuevas.

"Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι, το απόλαυσα πολύ. Υπήρχαν σημεία στο παιχνίδι που απλά ξεχνούσα ότι ήθελα να κερδίσω, απλά το απολάμβανα. Απολάμβανα το κοινό και έπαιζε με περισσότερη θετική ενέργεια από κάθε άλλη φορά φέτος."

Επόμενος αντίπαλος για τον Στέφανο, στα προημιτελικά του Hamburg European Open, θα είναι ο Lajovic, που επίσης είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης που λατρεύει τις κόκκινες επιφάνειες.

"Έχω παίξει με τον Dusan ξανά, επίσης ένας σπεσιαλίστας των χωμάτινων επιφανειών. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος, έχει πολύ καλά αποτελέσματα στο χώμα και περιμένω ένα καλό παιχνίδι. Ελπίζω να δώσω μια καλή μάχη απέναντί του αύριο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots