ATP
Τσιτσιπάς: "Περήφανος για τον εαυτό μου" (vid)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Tennis TV
tennisnews team Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 - 16:56

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε πολύ ευχαριστημένος από τη σημερινή του εμφάνιση στο Αμβούργο και θέλει να διατηρήσει το υψηλό του επίπεδο και στη συνέχεια του τουρνουά.

"Ο Dusan είναι δύσκολος αντίπαλος στο χώμα. Έχει πολύ spin και ποικιλία στα χτυπήματά του. Ήταν πολύ δύσκολο να μείνω συνεπής σε όλο το παιχνίδι και να ακολουθήσω τη δική μου στρατηγική και το δικό μου πλάνο παιχνιδιού. Όπως είπα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και χρειάστηκε να κάνω κάτι επιπλέον σήμερα για να πάρω τη νίκη στο τέλος. Σημαίνει πολλά για μένα αυτή η νίκη. Είμαι υπερήφανος για τον εαυτό μου, συνεχίζω να δουλεύω σκληρά και να θέλω περισσότερα", είπε ο Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του επί του Dusan Lajovic με 7-6 (5), 6-2.

O Τσιτσιπάς αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά και στην πόλη του Αμβούργου, την οποία έχει λατρέψει και είπε πως σκοπεύει να επιστρέψει και τα επόμενα χρόνια.

"Έχω μιλήσει πολύ για το Αμβούργο. Είναι ένα ξεχωριστό μέρος και επίσης διοργανώνει ένα από τα καλύτερα τουρνουά στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Είναι θαυμάσιο που το Αμβούργο έχει ένα τουρνουά ATP 500 και θέλω να έρθω και τα επόμενα χρόνια εδώ, να έχω την ίδια υποστήριξη και να βάζω την ίδια ενέργεια σε κάθε αγώνα που θα δίνω εδώ."

Στα ημιτελικά του Hamburg European Open, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει είτε τον Cristian Garin, είτε τον lucky loser Alexander Bublik.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots