ATP
Αμβούργο: Το πρόγραμμα των ημιτελικών

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Tennis TV
tennisnews team Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:43

Ημέρα ημιτελικών σήμερα στο Αμβούργο, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να διεκδικεί την είσοδό του στον πρώτο του τελικό μετά από την αναστολή του tour, απέναντι στον Cristian Garin.

Η δράση σήμερα στο Am Rothenbaum του Αμβούργου θα αρχίσει στις 14:30 το μεσημέρι, με τον πρώτο ημιτελικό μεταξύ του Casper Ruud και του Andrey Rublev. Για τον Ruud αυτός θα είναι ο 2ος διαδοχικός ημιτελικός στο tour, μια εβδομάδα μετά την πορεία του μέχρι τα ημιτελικά της Ρώμης. Για τον Rublev θα είναι ο σημαντικότερος ημιτελικός στο 2020. Άλλη μια φορά συναντήθηκαν οι δυο τους, ξανά στο Αμβούργο το 2019, με τον Rublev να παίρνει τη νίκη στα τρια σετ.

Στον άλλον ημιτελικό, που θα αρχίσει στις 16:30 ώρα Ελλάδας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Cristian Garin, στην πρώτη τους αναμέτρηση για το tour.

Ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί για 4η φορά στη σεζόν αυτή σε έναν ημιτελικό, διεκδικώντας την 3η του πρόκριση σε τελικό και τον 2ο τίτλο του στη χρονιά. Ο Garin, που βρίσκεται στο Νο.22 του κόσμου και διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, θα παίξει για 3η φορά σε ημιτελικό στη χρονιά. Στα δυο προηγούμενα τουρνουά που έφτασε στα ημιτελικά, κατέκτησε και τον τίτλο, στη Κόρδοβα της Αργεντινής και στο Ρίο της Βραζιλίας, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

Center Court:
14:30 Casper Ruud v Andrey Rublev COSMOTE SPORT 6HD
16:30 Cristian Garin v Stefanos Tsitsipas COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots