ATP
Αρνητικός στον Covid-19 o Zverev (pic)

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev Eurosport
tennisnews team Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 - 21:45

O Alexander Zverev έκανε νέο τεστ για Covid-19 πριν αποχωρήσει από το Παρίσι και ήταν αρνητικό.

Ο 23χρονος Γερμανός, ο οποίος προκάλεσε μεγάλη ανησυχία χθες, δηλώνοντας μετά την ήττα του από τον Jannik Sinner ότι ήταν άρρωστος και έκανε ακόμα και 38°C πυρετό, έκανε νέο τεστ για κορωνοϊό και ήταν και αυτό αρνητικό.

"Ήθελα να σας ενημερώσω όλους πως έκανα ξανά τεστ χθες και βγήκα αρνητικός στον Covid. Δεν ήμουν στο 100% μου χθες και θα χρειαστώ λίγες ημέρες για να αναρρώσω. Θέλω επίσης να δώσω τα εύσημα στον Jannik για τον εκπληκτικό του αγώνα και να του ευχηθώ καλή τύχη στη συνέχεια", έγραψε ο Zverev στο story που δημοσίευσε στο Instagram.

Ο προβληματισμός δημιουργήθηκε επειδή ανεξάρτητα με το λόγο για τον οποίο δεν αισθανόταν καλά ο Zverev τις τελευταίες ημέρες, δεν υπάρχει θερμομετρικός έλεγχος για τους παίκτες πριν αγωνιστούν εν μέσω πανδημίας, όπως αποδείχτηκε από την περίπτωση του Γερμανού. Επίσης, η FFT θέλησε να αποποιηθεί κάθε ευθύνης, ανακοινώνοντας πως ο Zverev δεν επικοινώνησε με το τουρνουά το πρόβλημα υγείας του και γι' αυτό του επιτράπηκε να παίξει, ενάντια στα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν προταθεί.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots