ATP
Απέσυρε τη συμμετοχή του από την Αγία Πετρούπολη ο Στέφανος

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Nicolas Gouhier/FFT
tennisnews team Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 - 14:32

Όπως αναμενόταν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέσυρε τη συμμετοχή του από το St. Petersburg Open, το οποίο διεξάγεται την επόμενη εβδομάδα.

Η εκπληκτική πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Roland Garros, τον υποχρέωσε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το St. Petersburg Open, το 500άρι τουρνουά που θα ανοίξει την indoor season της ΑΤΡ την επόμενη εβδομάδα (12-18 Οκτωβρίου).

Ο Στέφανος, ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι τις δυο τελευταίες εβδομάδες, θα αγωνιστεί την Παρασκευή απέναντι στον κορυφαίο τενίστα του κόσμου, Novak Djokovic, για την ημιτελική φάση του χωμάτινου Grand Slam.

Παρά τον πρόωρο αποκλεισμό στη Ρώμη, ο 22χρονος πρωταθλητής μας έκανε μια γεμάτη χωμάτινη σεζόν, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Αμβούργου και τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά του Roland Garros. Οπότε ήταν αναμενόμενο μετά από 3 διαδοχικές γεμάτες εβδομάδες να μην αγωνιστεί στην Αγία Πετρούπολη.

Επόμενο τουρνουά στο οποίο έχει δηλώσει συμμετοχή ο Στέφανος, θα είναι στο Vienna Open της Βιέννης, το οποίο θα διεξαχθεί την εβδομάδα 26 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου. Αργότερα θα παίξει στο Masters του Παρισιού (2-8 Νοεμβρίου) και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στο ATP Finals (15-22 Νοεμβρίου), όπου θα πάει για να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots