ATP
Τσιτσιπάς: "Θα παίξω στη Βιέννη"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Roland Garros / FFT
tennisnews team Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 - 16:38

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μια ανακοίνωση σχετικά με τον τραυματισμό στο πόδι του, ενημερώνοντας πως στόχος είναι να αναρρώσει τις επόμενες ημέρες και να παίξει στο τουρνουά της Βιέννης.

Ο Τσιτσιπάς ανακοίνωσε και επίσημα την είδηση για τη μαγνητική τομογραφία που έκανε και έδειξε θλάση στο πόδι του, καθώς και το γεγονός πως απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, στοχεύει να παίξει στο 500άρι της Βιέννης, που ξεκινάει σε 2 εβδομάδες, καθώς και στα δυο μεγάλα ραντεβού του κλεισίματος της χρονιάς, το Masters του Παρισιού και το ATP Finals του Λονδίνου.

Η ανακοίνωση του Τσιτσιπά:

"Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους fans μου σε όλο τον κόσμο, που με υποστήριξαν στο ταξίδι μου στο Roland Garros τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Ο χρόνος που πέρασα στο Παρίσι ήταν πολύ θετικός και τα έδωσα όλα στον ημιτελικό με τον Novak.

Δυστυχώς είχα έναν μικρό τραυματισμό στο πόδι μου, αλλά έκανα MRI για να τον εξετάσουμε διεξοδικά. Ακολουθώντας τη συμβουλή του γιατρού μου, αποφάσισα να αποσύρω τη συμμετοχή μου από την Αγία Πετρούπολη και να έχω μια επιπλέον εβδομάδα για να προετοιμαστώ για τη Βιέννη.

Ανυπομονώ να παίξω εκεί, όπως και στο Παρίσι και στο Λονδίνο (μόλις έμαθα ότι προκρίθηκα στο Finals αυτής της χρονιάς και είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να υπερασπιστώ τον τίτλο μου εκεί)!

Ελπίζω να παραμείνετε όλοι ασφαλείς σ' αυτές τις ασυνήθιστες στιγμές και ελπίζω να επιστρέψουμε σύντομα στις ζωές μας όπως τις ξέραμε."

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots