ATP
Τσιτσιπάς: "Αυτή τη συμβουλή μου έδωσε ο Rafa" (vid)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς YouTube / HuffPost Greece
tennisnews team Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 - 0:41

Η ελληνόφωνη και εκτενής συνέντευξη του Στέφανου Τσιτσιπά, στην οποία αποκάλυψε και μια χρήσιμη συμβουλή που πήρε από τον Rafael Nadal, ενώ μίλησε για αρκετά ακόμα θέματα.

Ο Στέφανος παραχώρησε μια πλούσια συνέντευξη για τη Huffington Post και μίλησε μεταξύ άλλων για την καθημερινή του ρουτίνα, για τα όνειρά του, την πίστη του στον Θεό, την πρόταση που του έγινε παλιότερα για να πάρει αυστραλιανή υπηκοότητα και για τις σπουδαίες εμπειρίες που έζησε δίπλα στους Roger Federer και Rafael Nadal το 2019 στο Laver Cup.

"Στο Laver Cup είχα την ευκαιρία για πρώτη φορά να δω πως λειτουργούν αυτή οι κορυφαίοι αθλητές στην καθημερινότητά τους. Είχα την ευκαιρία να βγω έξω μαζί τους για φαγητό, να συζητήσω μαζί τους, να γελάσω, πραγματικά μου έμεινε αξέχαστο", είπε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας και τη συμβουλή που πήρε από τον Nadal εκείνες τις ημέρες.

"Ήταν πάρα πολύ απλό αυτό που είπε, αλλά μ' άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που το προσέγγισε: Κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις χαρούμενος. Οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις χαρούμενος, απλώς κάντο, είναι για σένα."

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots