ATP
Πρεμιέρα στη Βιέννη ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Cedric Lecocq / FFT
tennisnews team Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 - 4:18

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πραγματοποίησει την πρεμιέρα του στη Βιέννη σήμερα, ενάντια στον Jan-Lennard Struff. Θα αγωνιστούν επίσης οι Novak Djokovic και Daniil Medvedev. Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Struff περίπου στις 16:30 με 17:00 ώρα Ελλάδας, μετά την αναμέτρηση του Daniil Medvedev με τον Jason Jung, που θα αρχίσει στις 15:00 το μεσημέρι.

Θα είναι η πρώτη αναμέτρηση του Τσιτσιπά σε indoor διοργάνωση από τον Φεβρουάριο, όταν κατέκτησε το Open 13 στη Μασσαλία. Θα αντιμετωπίσει για 5η φορά τον Struff, με τον οποίο έχουν από 2 νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Στις 18:30, ο Novak Djokovic θα αντιμετωπίσει τον Borna Coric για έναν αγώνα 2ου γύρου, που αν κερδίσει θα εξασφαλίσει και μαθηματικά το Year-end No.1 για 6η φορά στην καριέρα του.

Για τον 2ο γύρο θα αναμετρηθούν επίσης οι Pablo Carreno Busta και Kevin Anderson, ενώ θα γίνουν δυο ακόμα παιχνίδια για τον 1ο γύρο στο Next Gen Court. Ο Casper Ruud θα παίξει με τον Jannik Sinner και ο Felix Auger-Aliassime με τον Vasek Pospisil.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Center Court:
15:00 Jason Jung v. Daniil Medvedev COSMOTE SPORT 6HD
16:30 Stefanos Tsitsipas v. Jan-Lennard Struff COSMOTE SPORT 6HD
18:30 Novak Djokovic v. Borna Coric COSMOTE SPORT 6HD
20:30 Pablo Carreno Busta v. Kevin Anderson COSMOTE SPORT 6HD

Next Gen Court:
15:00 Casper Ruud v. Jannik Sinner
17:00 Felix Auger-Aliassime v. Vasek Pospisil

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots