ATP
O Wawrinka έγινε... Stanimal! (vid)

 
Stan Wawrinka
Stan Wawrinka Philippe Montigny / FFT
tennisnews team Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020 - 1:55

Τον παλιό καλό του εαυτό θυμίζει και πάλι ο Stan Wawrinka, ο οποίος σταμάτησε τον Andrey Rublev στο Παρίσι και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τους προημιτελικούς του Paris Masters.

Κάνοντας μια φανταστική εμφάνιση, ο Stan Wawrinka επέστρεψε από σετ πίσω και κέρδισε τον Andrey Rublev με 1-6, 6-4, 6-3, για να κάνει δική του την τελευταία θέση της προημιτελικής φάσης του Paris Masters.

Παρόλο που κέρδισε μόνο ένα game στο 1ο σετ, το οποίο ήταν πιο κλειστό απ' όσο δείχνει το αποτέλεσμα, ο Wawrinka κατάφερε να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του και να αλλάξει τα δεδομένα.

Έκανε το πρώτο του break στο ματς στο 7ο game του 2ου σετ και πέρασε μπροστά με 4-3, ενώ λίγο μετά επέστρεψε από το 15-40 και υπερασπίστηκε το σερβίς του για να φτάσει στο 5-3. Πιο εύκολα κράτησε το σερβίς του στο 10ο game και πήρε το σετ με 6-4.

Ο Wawrinka συνέχισε να κυριαρχεί και έκανε break στο άνοιγμα του αποφασιστικού σετ, για να περάσει μπροστά με 2-0. Δεν κινδύνεψε καθόλου από τη γραμμή του σερβίς στο 3ο σετ και με νέο break στο 9ο game "σφράγισε" τη  μεγάλη νίκη, έπειτα από 1 ώρα και 41 λεπτά στο court.

Ο Wawrinka σταμάτησε το νικηφόρο σερί των 11 αγώνων που είχε ο Rublev, ο οποίος έχει 40 νίκες στη φετινή σεζόν, περισσότερες από κάθε άλλον.

Στα προημιτελικά του παρισινού Masters, o 35χρονος Ελβετός, κάτοχος 3 Grand Slam τίτλων, θα αντιμετωπίσει τον Alexander Zverev, τον οποίο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει, σε 3 αναμετρήσεις μέχρι στιγμής.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots