ATP
Πρώτος ημιφιναλίστ ο Medvedev (vid)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev FFT / Rolex Paris Masters
tennisnews team Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020 - 16:16

O Daniil Medvedev πραγματοποίησε ένα άψογο ματς και έχασε μόνο 4 games από τον Diego Scwhartzman, για να πάρει άνετα το πρώτο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Rolex Paris Masters.

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι έκανε ο Medvedev, ο οποίος επιβλήθηκε του Diego Schwartzman με 6-3, 6-1 σε κάτι περισσότερο από μια ώρα αγώνα.

Ο Medvedev πέτυχε 17 winners και 16 αβίαστα λάθη, σε αντίθεση με τον Schwartzman που δεν ήταν σε καλή μέρα και έφτασε τα 24 αβίαστα λάθη, ενώ πέτυχε μόνο 6 winners.

Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν απειλήθηκε ο 24χρονος Ρώσος, ο οποίος έκανε το πρώτο break του αγώνα στο 3ο game και πέρασε μπροστά με 2-1. Έκλεισε το 1ο σετ με νέο break στο 9ο game κι έπειτα κυριάρχησε απολύτως, χάνοντας μόνο ένα game στο 2ο σετ, για να ολοκληρώσει γρήγορα την αποστολή του, έπειτα από 62 λεπτά στο court.

Ο Medvedev προκρίθηκε για 1η φορά στα ημιτελικά του Bercy, ενώ συνολικά θα είναι για 5η φορά στα ημιτελικά ενός Masters 1000 τουρνουά. Θα περιμένει την αναμέτρηση του Ugo Humbert με τον Milos Raonic, για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του.

O Schwartzman έχασε την ευκαιρία να προκριθεί απευθείας στο 1ο του ATP Finals με νίκη σήμερα, αλλά βρίσκεται ακόμα σε πολύ πλεονεκτική θέση. Για να κάνει δικό του το τελευταίο εισιτήριο για το Λονδίνο, ο Αργεντινός θα χρειαστεί απλά να μην κατακτήσει τον τίτλο στο Παρίσι ο Pablo Carreno Busta.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots