ATP
Ύψιστη τιμή για τον Rafa στη Μαδρίτη (vid)

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal Φωτογραφία: Instagram (@rafaelnadal)
tennisnews team Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 - 16:22

Ο Rafael Nadal τιμήθηκε από την Κοινότητα της Μαδρίτης με την ύψιστη διάκριση "Orden del Dos de Mayo", αφιερώνοντας τη βράβευση στα θύματα της πανδημίας.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Ο Nadal διακρίθηκε με την υψηλότερη τιμή της αυτόνομης Κοινότητας της Μαδρίτης, το "Gran Cruz" του "Orden del Dos de Mayo", σε μια τελετή που έλαβε χώρα στο Real Casa de Correos της Μαδρίτης, το προεδρικό γραφείο της Κοινότητας. Εκεί τον υποδέχτηκε η πρόεδρος, Isabel Diaz Ayuso. Ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων αφιέρωσε τη διάκριση στα θύματα του κορωνοϊού και στις οικογένειές τους.

"Θέλω να ξεκινήσω την ομιλία μου, σκεπτόμενος όλα τα θύματα αυτής της φριχτής πανδημίας που βιώνουμε, αλλά και τις οικογένειές τους. Μας επηρεάζει όλους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αλλά θα ήθελα κυρίως να δώσω ένα μήνυμα ενθάρρυνσης στις οικογένειες που έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα", είπε ο Nadal.

"Θέλω να αφιερώσω τα λόγια αυτά στους γιατρούς, νοσηλευτές... εν ολίγοις σε όλο το υγειονομικό προσωπικό και σε όσους γενικά χτυπήθηκαν περισσότερο από το 1ο κύμα της πανδημίας εδώ στη Μαδρίτη. Ευχαριστώ όλους αυτούς τους ανθρώπους."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots