ATP
Η ανακοίνωση του Federer για το καπέλο RF

 
Roger Federer
Roger Federer Φωτογραφίες: UNIQLO
tennisnews team Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 - 20:51

To λογότυπο RF είναι και πάλι στα χέρια του Roger Federer, που εξέδωσε ανακοίνωση για τα πρώτα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν με αυτό.

Από την προηγούμενη εβδομάδα, ο Federer παρουσίασε στους followers του τα νέα καπέλα της UNIQLO μέσα από τα social media, τα οποία έκρυβαν μια μεγάλη έκπληξη, το σήμα κατατεθέν του Ελβετού, το λογότυπο RF.

Ο Federer είχε έρθει σε διαμάχη με τη Nike, που είχε τα δικαιώματα του γνωστού λογότυπου, την οποία κατάφερε να κερδίσει και δικαστικά, τον περασμένο Μάρτιο.  

"Μετά από αρκετή αναμονή και μια εκτεταμένη διαδικασία, η UNIQLO και εγώ είμαστε πολλοί ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την επιστροφή του καπέλου RF, σε 8 φρέσκα χρώματα, ξεκινώντας από τις 8 Δεκεμβρίου", αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή του ο Ελβετός τενίστας.

"Αυτό το καπέλο σημαίνει πολλά για μένα και για τους θαυμαστές μου, όλα αυτά τα χρόνια. Μας έχει δώσει έναν τρόπο να συνδεόμαστε και εκτιμώ την ευκαιρία που μου δίνεται απ' αυτή την υποστηρικτική ενέργεια. Θέλω να ευχαριστήσω τη UNIQLO γι' αυτή την προσπάθεια και ανυπομονώ να σας δω ξανά στο κοντινό μέλλον", έκλεισε ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, απευθυνόμενος στους fans του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots