ATP
Federer: "Δουλεύω σκληρά για να επιστρέψω σύντομα" (vid)

 
Roger Federer
Roger Federer Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 - 12:04

Το μήνυμα του Roger Federer προς τους φίλους του τένις, μετά τη βράβευσή του ως αγαπημένο του κοινού για 18η διαδοχική χρονιά.

Ο Federer, ο οποίος βρίσκεται στο Ντουμπάι και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, ευχαρίστησε το κοινό που τον ψήφισε για μια ακόμα χρονιά και είπε πως δουλεύει σκληρά ώστε να καταφέρει όσο πιο σύντομα γίνεται να αγωνιστεί και πάλι μπροστά σε κόσμο - κάτι που θα συμβεί στην Αυστραλία, αφού όπως ανακοίνωσε η Tennis Australia θα υπάρχει πληρότητα 50% στα γήπεδα του Melbourne Park.

"Ελπίζω όλοι να τα πάτε καλά, σ' αυτή τη δύσκολη χρονιά. Ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που κέρδισα το Fans' Favourite Award ξανά φέτος. Ευχαριστώ την ATP και όλους τους φίλους του τένις εκεί έξω που με ψήφισαν και πίστεψαν σε μένα.

Θέλω να σας δω ξανά στα τουρνουά, προπονούμαι σκληρά για να το κάνω πιθανό και να παίξω ξανά μπροστά σε εσάς πολύ πολύ σύντομα. Καλές διακοπές σε όλους, καλή χρονιά κι ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλύτερα την επόμενη χρονιά. Πρέπει να δείξουμε λίγη ακόμα υπομονή για την ώρα, ανυπομονώ να σας δω όλους σύντομα. Να προσέχετε και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ."

Τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο για τον Ελβετό μαέστρο, που έχει ξεκαθαρίσει ότι ο μεγάλος του στόχος έχει μετακινηθεί στα μεγάλα ραντεβού του καλοκαιριού, το Wimbledon, το US Open και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν έχει κλείσει όμως ακόμα την πόρτα στην Αυστραλία, με τις επόμενες εβδομάδες να είναι καθοριστικές, αφού πολλά θα εξαρτηθούν από το πως θα αντιδράσει το γόνατό του στην προετοιμασία στο Ντουμπάι.

Όσον αφορά το ATP Fans' Favourite Award, ο Federer έχει γίνει μόνιμος κάτοχός του, αφού από το 2003 δεν το έχει χάσει ούτε μια φορά. Φέτος ήταν η 18η διαδοχική σεζόν που ξεχώρισε ως ο αγαπημένος παίκτης των φίλων του τένις σε όλο τον κόσμο, παρόλο που αγωνίστηκε μόνο σε ένα τουρνουά σε ολόκληρη τη χρονιά.

Αναλυτικά οι νικητές των 2020 ATP Awards

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots