ATP
Εκτός Χάλε και ο Zverev! (vids)

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Noventi Open/Mathias Schulz
tn team Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 - 19:23

Μετά τους Daniil Medvedev και Roger Federer, πρόωρα αποκλείστηκε από το Χάλε και ο Alexander Zverev, που ηττήθηκε από τον Ugo Humbert. Χωρίς seeded παίκτη έμεινε το πρώτο μισό του ταμπλό.

Ο Humbert έκανε έναν πολύ καλό αγώνα και επικράτησε του Zverev με 7-6 (4), 3-6, 6-3, για να πάρει τη μεγάλη πρόκριση για τα προημιτελικά του Noventi Open στο Χάλε.

Αυτή ήταν η 3η Top 10 νίκη στην καριέρα του Γάλλου, που είχε κερδίσει επίσης τον Medvedev πέρσι στο Αμβούργο, καθώς και τον Στέφανο Τσιτσιπά επίσης πέρσι στο Παρίσι.

Σήμερα κατάφερε να κερδίσει και τον Zverev, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Στο 1ο σετ κανείς από τους δυο παίκτες δεν έφτασε σε break point και στο tie-break o Γάλλος κατάφερε να επικρατήσει με 7-4. Στο 2ο σετ ο Zverev έκανε το γρήγορο break για το 3-0 και έφτασε χωρίς πρόβλημα στο 6-3.

Στο 3ο σετ όμως, o Humbert κατάφερε να σβήσει ένα break point στο 1-1, 30-40 και στο αμέσως επόμενο game έκανε εκείνος το break, για να περάσει μπροστά με 3-1. Εκείνο ήταν και το σημείο που έκρινε τον νικητή του αγώνα, με τον Γάλλο να μην απειλείται ξανά στο σερβίς του και να "σφραγίζει" την πρόκριση στο 9ο game.

Το πάνω μέρος του ταμπλό του Χάλε έμοιαζε να είναι πολύ δυνατότερο από το κάτω μέρος, ωστόσο κανείς από τους Federer, Medvedev, Zverev και Bautista Agut, δε θα βρίσκονται στα προημιτελικά!

Ο Ugo Humbert θα αντιμετωπίσει τον Sebastian Korda στα προημιτελικά, αφού ο νεαρός Αμερικανός μετά τον Bautista Agut έβγαλε εκτός και τον Kei Nishikori σήμερα, με 2-6, 6-3, 7-5, για να προκριθεί στον πρώτο του προημιτελικό σε 500άρι τουρνουά.

Στον άλλον αγώνα που έγινε σήμερα ο Lloyd Harris κέρδισε τον Lukas Lacko με 6-3, 7-6 (8) και θα παίξει στα προημιτελικά με έναν qualifier, είτε τον Nikoloz Basilashvili, είτε τον Arthur Rinderknech.

Τα άλλα δυο ζευγάρια των προημιτελικών σχηματίστηκαν από χθες. Ο Andrey Rublev, Νο.4 στο ταμπλό και ο μοναδικός seeded παίκτης που συνεχίζει πλέον στο τουρνουά, θα παίξει με τον Philipp Kohlschreiber, ενώ ο Felix Auger-Aliassime, που έβγαλε εκτός τον Federer, θα αντιμετωπίσει τον Marcos Giron.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots