ATP
Στο Αμβούργο ο Τσιτσιπάς!

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Open Parc
tn team Σάββατο, 03 Ιουλίου 2021 - 15:24

Μετά τον γρήγορο αποκλεισμό του από το Wimbledon, o Στέφανος Τσιτσιπάς επέλεξε να προσθέσει το 500άρι του Αμβούργου στο πρόγραμμά του, πριν πάει στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, οι διοργανωτές του Hamburg European Open χορήγησαν μια wild card στον Στέφανο Τσιτσιπά, που θα παίξει στο 500άρι του Αμβούργου για 2η διαδοχική χρονιά.

Θυμίζουμε πως το 2020 είχε κάνει το ντεμπούτο του στο τουρνουά του Αμβούργου και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκε από τον Andrey Rublev.

Η απόφαση του Στέφανου πάρθηκε μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του από το Wimbledon. Στο Αμβούργο, ένα τουρνουά που γίνεται στο χώμα και θα είναι και στο Νο.1 του ταμπλό, θα έχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα να διεκδικήσει και την άνοδό του στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, αφού μετά το Wimbledon θα τον χωρίζουν μόλις 120 βαθμοί από τον Rafael Nadal.

To Hamburg European Open θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα 12-18 Ιουλίου, αμέσως δηλαδή μετά από το Wimbledon και μέχρι στιγμής είναι γνωστό ότι θα συμμετέχουν ακόμα οι Pablo Carreno Busta, Felix Auger-Aliassime, Aslan Karatsev και Lorenzo Sonego.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots