ATP
Με Koepfer στην πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς (vid)

 
Με Koepfer στην πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς (vid)
tn team Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 - 22:25

Τον Dominik Koepfer θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του στο Αμβούργο ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, Νο.1 στο ταμπλό του Hamburg European Open, θα ξεκινήσει αύριο Τετάρτη (περίπου 16:30 ώρα Ελλάδας) τις υποχρεώσεις του για το 500άρι του Αμβούργου, αφού πήρε bye για τον 2ο γύρο.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Dominik Koepfer, που κέρδισε απόψε τον Maximilian Marterer έπειτα από πολύ κλειστό παιχνίδι, με 7-6 (2), 2-6, 7-6 (4).

Ο Marterer έκανε ένα εξαιρετικό ματς και κατάφερε να σβήσει και τα 6 break points που αντιμετώπισε, προστατεύοντας το σερβίς του από την αρχή ως το τέλος. Ο Koepfer από τη μεριά του έσβησε τα 6 από τα 8 break points που αντιμετώπισε, αλλά υπέστη και 2 break στο 2ο σετ.

Παρόλα αυτά, ήταν ο παίκτης που πανηγύρισε τελευταίος, αφού στα πιο κρίσιμα μέρη του παιχνιδιού, τα δυο tie-break, επιβλήθηκε με 7-2 και 7-4 σε 1ο και 3ο σετ αντίστοιχα, για να πάρει την πολύ δύσκολη αυτή νίκη σε 2 ώρες και 31 λεπτά.

Για 1η φορά θα αναμετρηθούν στο tour Τσιτσιπάς και Koepfer. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί πριν από 7 χρόνια, όταν ο Τσιτσιπάς ήταν μόλις 16 ετών, για τα προκριματικά ενός χωμάτινου Futures 10.000 δολαρίων στην Καρλσρούη της Γερμανίας, με τον Έλληνα παίκτη να παίρνει τη νίκη με 4-6, 6-2, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots